Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 11 mai - VIDEO

,
Cuplul care se pregătește să se căsătorească
Cuplul care se pregătește să se căsătorească[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție plină de suspans din "În căutarea adevărului" este difuzată astăzi. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

După ce ieri am urmărit povestea unui cuplu căsătorit care are probleme, astăzi vom vedea la emisiunea "În căutarea adevărului" de la Kanal D un cuplu de tineri care se pregătește să se căsătorească.

Cei doi tineri s-au logodit, însă în calea fericirii lor stă familia tânărului, care vrea să îl vadă despărțit de logodnică.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Familia tânărului pune la cale un plan prin care să dezbine cuplul care pare sudat.

Mama tânărului apelează la toate scheletele din dulap și se pare că frumoasa fată are și ea ceva de ascuns.

Familia tânărului dorește să îl despartă de fată!
Familia tânărului dorește să îl despartă de fată![Sursa foto: captura video Kanal D]

La un moment dat tânărul îi reproșează mamei lui că a distrus această relație.

La confruntarea finală, la care participă, ca de fiecare dată, și Ernest vom afla tot adevărul despre această poveste. Se vorbește inclusiv despre faptul că tânăra ar fi însărcinată, și nu cu logodnicul ei.

Confruntarea finală de la "În căutarea adevărului"
Confruntarea finală de la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ernest Takacs, detectiv!

Prezentatorul emisiunii "În căutarea adevărului" de la Kanal D, Ernest Takacs, care a mai realizat anterior la postul nostru TV o emisiune cu format asemănător, "Ochii din umbră", are diplomă de detectiv.

La fel ca "În căutarea adevărului", "Ochii din umbră" a fost o producție de succes. Și în acea emisiune aveam de-a face cu cazuri de trădare și cu multe situații în care personajele își înșelau partenerii de viață.

"Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbră” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta. Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil.

Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil. Aș puea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec", mărturisea Ernest, într-un interviu pentru Libertatea, despre inițiativa lui de a deveni detectiv pe bune.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori, fiind de multe ori  lider de audiență pe tronsonul ei orar

"În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă dorești să vizionezi online emisiunea, o poți face accesând, de pe smartphone, laptop sau tabletă, adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când emisiunea este transmisă la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de luni, 10 mai- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 10 mai - VIDEO

România riscă SĂ NU ACCESEZE miliardele din PNRR: Asta e MAREA BARIERĂ de la București, nici PSD nu a reușit să o ridice

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 7 mai - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 6 mai - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies