Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 10 mai - VIDEO

,
Cei doi soți
Cei doi soți[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendinară a emisiunii "În căutarea adevărului" este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Ediția de astăzi din emisiunea "În căutarea adevărului" este una care te ține cu sufletul la gură.

Vom face cunoștință cu un cuplu căsătorit cu probleme.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Soția îi dă un ultimatum soțului să își găsească un serviciu mai bine plătit și care să se potrivească mai mult cu un bărbat însurat și cu copii ca el.

El fotografiază tinere în ipostaze sexy, iar cu acest lucru femeia nu este de acord.

Problemele nu se opresc aici. Bărbatul are o amantă de destulă vreme, iar situația se complică foarte tare atunci când femeia își prinde soțul cu această femeie.

Bărbatul e prins de soție cu amanta
Bărbatul e prins de soție cu amanta[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vom avea parte, ca în fiecare ediție "În căutarea adevărului", și de binecunoscuta confruntare finală, la care va participa și Ernest. Vom afla în timpul confruntării tot adevărul despre această poveste și vom vedea cum se va încheia episodul cu numărul 446, pe care Kanal D îl difuzează astăzi.

Confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului"
Confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

"În căutarea adevărului", o emisiune inspirată din realitate

Emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată de Ernest Takacs la Kanal D, aduce în fața telespectatorilor povești de viață excepționale, inspirate din realitate.

Urmărind fiecare episod învățăm cum să reacționăm în cazul în care suntem și noi puși în astfel de situații-limită, precum cele prezentate în emisiune. 

Cei pe care îi vedem în emisiunea prezentată de Ernest sunt actori amatori, însă poveștile s-ar putea petrece și în viața reală, după cum sublinia chiar Ernest într-un interviu.

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii  se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", mărturisea Ernest Takacs într-un interviu pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori, obținând de multe ori titlul de  lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar

"În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă dorești să vizionezi online emisiunea, o poți face accesând, de pe smartphone, laptop sau tabletă, pagina  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când emisiunea este transmisă la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de vineri, 7 mai- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 7 mai - VIDEO

Christine Lagarde jubilează: BCE a înregistrat progrese cu noua strategie

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 6 mai - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 5 mai - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies