Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 6 mai - VIDEO

,
Doi tineri stau într-o vilă luxoasă
Doi tineri stau într-o vilă luxoasă[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție interesantă "În căutarea adevărului" este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Vom urmări astăzi, la "În căutarea adevărului", o poveste foarte interesantă.

Îi vom cunoaște pe doi tineri care stau într-o vilă luxoasă și care sunt vizitați de un cuplu.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Cei care îi vizitează sunt lăsați mască de avuția gazdelor, având în vedere că nu știau ca cei doi să aibă atât de mulți bani.

Invidioși, ei hotărăsc să fugă cu mai mulți bani pe care îi fură din vila luxoasă și cu bolidul de lux pe care proprietarul casei îl conduce.

Tinerii sunt vizitați de doi apropiați
Tinerii sunt vizitați de doi apropiați[Sursa foto: captura video Kanal D]

Încă de când ajung acolo, aceștia se pozează în casă și urcă imaginile pe rețelele de socializare, pretinzând că imobilul este, de fapt, al lor.

Cum se va încheia această poveste care te ține cu sufletul la gură vei afla doar urmărind, de la ora 13:00, emisiunea "În căutarea adevărului", la Kanal D.

La confruntarea finală, unde vom afla tot adevărul, va participa și Ernest.

"În căutarea adevărului", una dintre cele mai urmărite emisiuni!

Prezentată la Kanal D de către Ernest Takacs, care a mai realizat anterior la Kanal D o emisiune cu format asemănător, "Ochii din umbră", "În căutarea adevărului" este una dintre cele mai urmărite emisiuni pe tronsonul ei, 13:00- 15:00. 

De multe ori, "În căutarea adevărului" a fost lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar

Cei care apar în fiecare episod sunt actori amatori, însă emisiunea este inspirată din fapte care se întâmplă și în realitate. Urmărind fiecare episod învățăm cum să reacționăm în cazul în care suntem puși în astfel de situații-limită, precum cele de la "În căutarea adevărului".

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest Takacs într-un interviu pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă preferi să vizionezi astfel "În căutarea adevărului", o poți face accesând, de pe smartphone, laptop sau tabletă, pagina  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când emisiunea este transmisă la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de miercuri, 5 mai- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 5 mai - VIDEO

Acuzaţii grave din PNL pentru Nelu Tătaru: Persoană care NU are calitate de membru, pusă preşedinte de filială

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 28 aprilie - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 27 aprilie - VIDEO O femeie măritată își înșală bărbatul cu un puști!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies