Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 28 aprilie - VIDEO

,
Episodul cu numărul 438 din "În căutarea adevărului"
Episodul cu numărul 438 din "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție foarte interesantă "În căutarea adevărului" este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește "În căutarea adevărului" și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

După ce ieri am urmărit povestea unei femei măritate care își înșală soțul cu un tânăr, astăzi vom urmări povestea unui bărbat însurat care are o aventură cu o altă femeie.

El vrea să facă rost de bani pentru a finanța o afacere a amantei, însă nu îi are.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Bărbatul încearcă să facă rost de bani de la un prieten, el nu îl poate ajuta, însă vine cu o idee.

El îi propune să își mintă soția că prietenul lui a făcut un accident și că are nevoie de bani.

Un tânăr începe o relație extraconjugală
Un tânăr începe o relație extraconjugală[Sursa foto: captura video Kanal D]

Bărbatul face exact acest lucru, primește banii, însă tot adevărul va ieși la iveală.

Femeia va afla totul despre această poveste la confruntarea finală de astăzi, la care va participa și Ernest.

Soția bărbatului va afla tot adevărul de la amantă
Soția bărbatului va afla tot adevărul de la amantă[Sursa foto: captura video Kanal D]

"În căutarea adevărului", o emisiune care te ține cu sufletul la gură!

Emisiunea "În căutarea adevărului", pe care o prezintă la Kanal D Ernest Takacs, scoate la iveală povești de viață excepționale.

Cei care apar în fiecare episod sunt actori amatori, însă poveștile sunt inspirate din realitate, ba chiar unele dintre ele ni se pot întâmpla și nouă. Urmărindu-le, în fiecare zi, de luni până vineri, la Kanal D aflăm cum trebuie să reacționăm în astfel de situații excepționale.

Anterior, Ernest Takacs a mai prezentat la Kanal D o emisiune cu un format asemănător, "Ochii din umbră". Și aceasta era foarte urmărită de către telespectatori.

"În căutarea adevărului" a obținut de multe ori, de când este difuzată la Kanal D, titlul de  lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar.  

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest Takacs într-un interviu pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă preferi să vizionezi astfel "În căutarea adevărului", o poți face accesând, de pe smartphone, laptop sau tabletă, pagina   https://www.kanald.ro/live.html   atunci când emisiunea este transmisă la TV, la postul Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 27 aprilie - VIDEO O femeie măritată își înșală bărbatul cu un puști!

Talibanii au încercuit unul din marile orașe ale Afganistanului: 'Dacă armata nu primește sprijin aerian, va fi o catastrofă'

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 26 aprilie - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 23 aprilie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies