Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 14 decembrie - VIDEO. Este pregătită tânăra să-și recupereze copilul dat spre adopție?

,

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" începe de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

Emisiunea "În căutarea adevărului"  aduce în atenția publicului povești de viață incredibile, în care adevărurile ascunse ies la iveală atunci când nimeni nu se așteaptă și răsturnările de situație sunt la ordinea zilei.

Editia de luni a emisiunii  își propune să aducă în fața publicului situații complicate inspirate din viața reală, probleme serioase apărute din cauza ocolirii adevărului pentru o perioadă mult prea lungă de timp.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Emisiunea „În căutarea adevărului” face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, începând cu ora 13:00

Indragita emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand  pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Ernest aduce și în ediția de astăzi în prim plan, la emisiunea "În căutarea adevărului", o poveste de viață tulburatoare.

Editia In cautarea adevarului din 14 decembrie! 

 Telespectatorii află în fiecare zi povești de viață tulburătoare, iar toate au în comun un singur lucru, adevărul. Indiferent de situație, adevărul iese la iveală, oferind lecții dure celor care își propun să îl ascundă.

 În ediția de astăzi a emisiunii „În căutarea adevărului” va fi prezentată povestea unei tinere mămici, care vrea să-și recupereze copilul cu orice preț.

O tânără a adus pe lume un copil, pe care, la scurt timp, a decis să-l părăsească. Femeia, părăsită de tatăl copilului, şi-a dat copilul spre adopţie. Însă, când a renunţat la el, femeia a simțit că ceva din sufletul ei lipsește.

Astfel, aceasta a decis că cel mai bine își ia copilul înapoi, numai că familia îi ascunde un lucru foarte important.

"Mă gândesc mereu a el, dar așa a fost să fie. O să-mi angajez un avocat, pentru a-mi recupera copilul.", mărturisește tânăra.

Este pregătită tânăra să-și recupereze copilul dat spre adoptie? Află cum se va încheia emisiunea incendiară de astăzi de la Kanal D urmărind ediția de la ora 13:00 pe Kanal D.

Urmărește emisiunea În cătarea adevărului și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă laptop sau telefon mobil.

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 9 decembrie- VIDEO. Mirela pică în capcana lui Vali, un bărbat potent din punct de vedere financiar

Scenariul lui Radu Tudor: 'Revine Nicolae Ciucă premier?'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 8 decembrie- VIDEO. Soții Odobescu, în pragul divorțului din cauza copiilor rebeli. Ce secrete ascund cei doi soți?

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 7 decembrie- VIDEO. Război între două surori, totul din cauza unui bărbat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies