Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 8 aprilie - VIDEO

,
Tânărul și cea pe care vrea să o cucerească
Tânărul și cea pe care vrea să o cucerească[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de joi, 8 aprilie a emisiunii În căutarea adevărului se anunță foarte interesantă. Urmărește În căutarea adevărului și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

După ce ieri am cunoscut o femeie care stă cu un bărbat în vârstă doar pentru bani, astăzi îl vom cunoaște pe un tânăr disperat să facă rost de bani.

El nu are deloc finanțe, o cunoaște pe o tânără atrăgătoare, cu care vrea să aibă o relație, însă lipsa banilor îi pune mari probleme.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Tânărul locuiește cu mătușa lui într-o vilă, iar un apropiat vine cu ideea de a închiria această vilă unor fete.

Tânărul și mătușa lui, cu care stă în vilă
Tânărul și mătușa lui, cu care stă în vilă[Sursa foto: captura video Kanal D]

Tânăra, de care el s-a îndrăgostit, vrea vacanțe scumpe și diverse cadouri, lucruri pe care el nu i le poate oferi.

În timpul unei întâlniri îi spune că ar vrea ca el să o ducă în Bahamas.

"Bahamas? Eu n-am bani nici să trec strada", spune, cu sinceritate, tânărul atunci când e singur.

Adevărul iese la lumină!

Ca de fiecare dată adevărul va ieși la lumină. Ernest va participa la confruntarea finală, în care vom afla tot ce a făcut tânărul.

Cum se va încheia această poveste interesantă aflați doar urmărind "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00, la Kanal D.

Ernest la confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului"
Ernest la confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea "În căutarea adevărului", pe care Ernest o prezintă la Kanal D, obține zilnic cifre mari de audiență și a fost de multe ori lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar. Sute de mii de telespectatori se uită în fiecare zi la emisiunea prezentată de Ernest.

Ernest are o diplomă de detectiv și anterior a mai realizat la Kanal D o emisiune cu format asemănător, "Ochii din umbră".

Cu toate că acțiunea din fiecare episod nu este una care se întâmplă efectiv în realitate, iar cei care apar în emisiune sunt, de fapt, actori amatori, poveștile sunt inspirate din realitate și avem cu toții ce învăța din ele.

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest, într-un interviu pentru Libertatea, despre

emisiunea pe care o prezintă actualmente la Kanal D.

În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro, iar dacă vreți să o urmăriți așa tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa   https://www.kanald.ro/live.html   atunci când aceasta este difuzată la TV. 

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de miercuri, 7 aprilie- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 7 aprilie - VIDEO

Lucian Bode face ANUNȚUL ZILEI: Presiunea pe ATI SCADE

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 6 aprilie - VIDEO O mamă singură pune mâna pe un bărbat însurat!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 5 aprilie - VIDEO O tânără își înșală soțul cu un bărbat mai în vârstă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies