Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 10 decembrie- VIDEO. Laura are o aventură cu profesorul ei și rămâne însărcinată. Viața studentei e pe cale să se schimbe

,
Laura și profesorul cu care a rămas însărcinată
Laura și profesorul cu care a rămas însărcinată[Sursa foto: Captură KANAL D]

La ora 13:00, pe Kanal D va fi difuzată o nouă ediție a emisiunii „În căutarea adevărului”. Poți urmări emisiunea și online, Live Video pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

Emisiunea „În căutarea adevărului” prezintă povești inspirate din fapte reale, situații dificile în care ajung anumite persoane, totul din cauza faptului că au ales să ascundă adevărul.

Minciunile lor sunt descoperite, iar totul se complică și se întoarce împotriva lor.

Vezi Online Video emisiunea „În căutarea adevărului” pe Kanal D

Ernest, prezentatorul emisiunii „În căutarea adevărului”, dorește să sublinieze în fiecare episod al emisiunii importanța sincerității indiferent de relație, fie ea de cuplu, cu orice alt membru al familiei sau prieten. Emisiunea „În căutarea adevărului” face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00.

În ediția de joi, 10 decembrie, cei de acasă o vor cunoaște pe Laura, o tânără studentă din Slatina, dar care s-a mutat în București pentru a merge la facultate și a-și construi o carieră de succes. Tânăra a decis să trăiască departe de mama și sora ei, asta după ce a intrat la facultate și a primit o bursă. Deși este o tânără foarte inteligentă, Laura ajunge să aibă o aventură cu profesorul ei, iar ulterior descoperă că este însărcinată.

Ce se va întâmpla în momentul în care îl va anunța pe tatăl copilului de cele întâmplate?

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 8 decembrie- VIDEO. Soții Odobescu, în pragul divorțului din cauza copiilor rebeli. Ce secrete ascund cei doi soți?

Urmărește „În căutarea adevărului” și online, live video pe Kanal D. Accesează https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil și poți vedea de oriunde emisiunea ta favorită.

O nouă poveste fascinantă la „În căutarea adevărului”. Laura pune la cale un plan pentru a-l trage la răspundere pe profesorul cu care a avut o aventură

Pentru că profesorul cu care a rămas însărcinată refuză să accepte acest lucru, iar ea deja are 6 luni de sarcină, Laura se gândește să nască în secret și să își abandoneze copilul. Prietena ei decide să facă lucrurile altfel și sub pretextul că dorește o notă mai mare, aceasta merge la profesor, încercând să îi întindă o capcană.

Între timp, Laura va merge să vorbească cu soția profesorului, însă aceasta nu o va crede.

Ulterior, soția profesorului va merge în apartamentul unde acesta ar fi trebuit să fie cu prietena Laurei și descoperă tot adevărul. Se pare că nu este pentru prima oară când face acest lucru.

Familia Laurei va afla de cele întâmplate și astfel, adevărul va ieși la iveală. Ce decizie va lua tânăra în privința copilului? Află astăzi, de la ora 13:00, în cea mai nouă ediție a emisiunii „În căutarea adevărului”.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de luni, 7 decembrie- VIDEO. Război între două surori, totul din cauza unui bărbat

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 4 decembrie - VIDEO. Îi spune soției că vrea să divorțeze după ce s-a cuplat cu altă femeie!

Secretarul de stat Andrei Baciu va prelua o parte din atribuțiile de la Sănătate, portofoliu condus interimar de Florin Cîțu

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 3 decembrie - VIDEO. Mihai, prins între soție și amantă!

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 2 decembrie - VIDEO. O nouă poveste încâlcită de dragoste, cu înșelări și trădări: "Aici e...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies