Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția 561, luni, 18 octombrie - VIDEO Andi are o iubită, care se îndrăgostește de fratele lui, Dan. Cum se încheie totul

,
Andi și iubita lui de la "În căutarea adevărului"

Andi și iubita lui de la "În căutarea adevărului"

[Sursa foto: captura video Kanal D]

Kanal D difuzează astăzi, de la ora 13:00, ediția cu numărul 561 a emisiunii "În căutarea adevărului".


In articol:

Vom urmări astăzi, de la ora 13:00, la emisiunea "În căutarea adevărului" o poveste extrem de interesantă. Andi are un frate, Dan, față de care are resentimente din copilărie. 

La rugămințile părinților lui, Andi acceptă să îl ia pe Dan la el, să locuiască împreună.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Andi nu prea îi dă atenție iubitei lui. Dan, pe de altă parte, vorbește mult mai mult cu ea și se destăinuie, apropiindu-se de aceasta.

Dan are ceva probleme cu fetele, nu reușește să aibă o relație mai lungă. Fratele lui, Andi, îl tachinează din acest punct de vedere.

Dan e deznădăjduit, susține că nicio fată nu ar putea să fie atrasă de el, însă iubita lui Andi e de cu totul altă părere. 

Ea se simte atrasă de Dan, iar, în cele din urmă, hotărăște chiar să facă pași spre acesta. Ea îi spune că vrea să fie cu el, iar el, atras de ea, acceptă să fie împreună. 

Iubita lui Andi și Dan, fratele lui Andi

Iubita lui Andi și Dan, fratele acestuia

[Sursa foto: captura video Kanal D]

Tot adevărul se va pune pe tapet, iar Andi va afla și el despre relația fratelui său cu iubita lui. Cum se va încheia totul aflați doar urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00.

Emisiunea poate fi urmărită fie Live, la TV, la Kanal D, fie Live Video Online, accesând adresa kanald.ro/live.html  de pe smartphone, tabletă sau laptop.  

Citeste si: Ionuț intră într-o afacere dubioasă cu un cunoscut. La început lucrurile merg bine, își cumpără o mașină de lux, dar apoi... Cum se încheie totul este tulburător!

"În căutarea adevărului", o emisiune inspirată din realitate!

Emisiunea "În căutarea adevărului" este prezentată la Kanal D de către Ernest Takacs și este difuzată de luni până vineri, între orele 13:00 și 15:00.

Emisiunea prezintă situații de viață limită, inspirate din realitate.

Dan, confruntându-se cu părinții lui

Dan, confruntându-se cu părinții lui

[Sursa foto: captura video Kanal D]

Urmărind fiecare ediție învățăm și noi cum să reacționăm dacă suntem puși în situații excepționale, precum cele prezentate în emisiune.

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest într-un interviu pentru Libertatea despre succesul emisiunii "În căutarea adevărului", pe care o prezintă la Kanal D.

Citește și


Citeste si: În căutarea adevărului- Ediția 557, marți, 12 octombrie 2021 Live Stream Online- VIDEO Adrian are o relație de 10 ani cu fiica unui avocat de succes, dar iubește altă femeie. Când îi anunță pe părinți că se desparte de Iulia, aceștia au un șoc!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

În căutarea adevărului - Ediția 557, marți, 12 octombrie 2021 Live Stream Online - VIDEO Adrian are o relație de 10 ani cu fiica unui avocat de succes, dar iubește altă femeie....

Prognoza METEO pentru luna decembrie: vremea va fi CĂLDUROASĂ în prima parte a lunii

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Ionuț intră într-o afacere dubioasă cu un cunoscut. La început lucrurile merg bine, își cumpără o mașină de lux, dar apoi... Cum se încheie totul este tulburător!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 14 iunie - VIDEO O mamă, trădată de propriul fiu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies