În căutarea adevărului - Ediția 557, marți, 12 octombrie 2021 Live Stream Online - VIDEO Adrian are o relație de 10 ani cu fiica unui avocat de succes, dar iubește altă femeie. Când îi anunță pe părinți că se desparte de Iulia, aceștia au un șoc!

,
adrian si simona - ica 557

Adrian și Simona

[Sursa foto: captura Kanal D]

Kanal D difuzează astăzi ediția 557 din "În căutarea adevărului". Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Adrian (33 de ani) este avocat și lucrează într-o puternică firmă de avocatură. Părinții l-au influențat toată viața și i-au aranjat inclusiv relația cu Iulia, fiica unui avocat de succes.

Adrian a profitat de relația cu Iulia, iar părinții lui la fel. Aceștia și-au unit firma cu o firmă a avocatului, iar ei susțin cu tărie ca fiul lor să se însoare cu Iulia. Problema este că Adrian nu o mai iubește pe Iulia, ci o iubește pe o altă femeie, Simona, cu care, desigur, părinții lui nu sunt de acord.

Iulia si Adrian din "In cautarea adevarului"

Iulia și Adrian

[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Adrian le comunică părinților lui faptul că iubește o altă femeie, o și aduce acasă pe Simona, iar aceștia au un șoc.

Ei nu acceptă sub nicio formă ca Adrian să fie cu femeia pe care o iubește, iar mama lui se poartă foarte urât cu Simona.

Înainte de a o duce pe Simona acasă, Adrian încearcă să îi pregătească pe părinți însă totul e un eșec.

"O fi Iulia gravidă, ce bine ar fi. Sper să fiu bunică", spune mama lui Adrian atunci când acesta îi anunță că trebuie să discute cu ei despre ceva foarte important.

"Nu e gravidă Iulia. De fapt, eu și Iulia ne-am despărțit, eu am hotărât asta. Nu mai mergea relația, nu o mai iubeam", spune Adrian, spre șocul părinților.

"N-ai minte? Tu știi foarte bine cine e fata asta. Ești de 10 ani cu ea. Știi cine e taică-su, știi că te-ar putea da afară din barou, că el te-a băgat în barou", spune tatăl lui Adrian.

Tatăl lui Adrian suspectează că e vorba de o altă femeie, iar el îl sfătuiește să își facă de cap cu cine vrea, dar să revină cu picioarele pe pământ și să se însoare după aceea cu Iulia fiindcă nu există altă variantă.

Citeste si: Doctorul minune ep 35 rezumat: Ce se intampla azi in Doctorul minune! Decizie incredibila a fiicei lui Adil!

Ernest la confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului"

Ernest, alături de tatăl lui Adrian și de Simona, la confruntare

[Sursa foto: captura Kanal D]

În căutarea adevărului Ediția 557 rezumat: Iulia este dezamăgită de Adrian

Adrian are o discuție cu Iulia, îi spune acesteia că totul e gata între ei și că el iubește altă femeie.

Iulia face, la rândul lui, o investigație și află de un copil. Iulia, dezamăgită de Adrian, îi spune că va vorbi cu tatăl ei și că povestea unirii firmelor lor va fi istorie, că totul se termină între ei în momentul acela.

Disperați că băiatul lor se pune rău chiar cu cel datorită căruia are o carieră strălucită și care ar fi trebuit să fie socrul lui Adrian, părinții acestuia au o idee uluitoare. Ei îi oferă o importantă sumă de bani Simonei ca să renunțe la Adrian.

Cum se va încheia această poveste tulburătoare aflați doar urmărind, de la ora 13:00, emisiunea "În căutarea adevărului". Puteți viziona emisiunea Live, la postul TV Kanal D, sau Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe smartphone, tabletă sau laptop, începând cu ora 13:00.

Ernest Takacs, prezentatorul emisiunii, va participa la o confruntare finală cu toți actorii implicați în această poveste.

Citeste si: Unde s-a filmat serialul "Nehir"! Iata ce regiune incantatoare a Turciei au ales producatorii pentru amplasarea platourilor de filmare!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Nicoleta Dragne rabufneste la Bravo, ai stil! Celebrities: "Simt ca innebunesc aici, imi vine sa ma dau cu capul de pereti!"

Florin Cîțu a aprobat Programul de iarnă în domeniul energetic

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" vineri, 22 octombrie 2021 - VIDEO Război total între Anda Adam și Ruxi Opulenta!

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 43, vineri, 22 octombrie 2021 - VIDEO Nazlî află despre tatăl ei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies