Ionuț intră într-o afacere dubioasă cu un cunoscut. La început lucrurile merg bine, își cumpără o mașină de lux, dar apoi... Cum se încheie totul este tulburător!

,
Ionuț și prietenul lui
Ionuț (dreapta) și prietenul lui, cel care îl atrage în afacerea dubioasă[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ionuț este un tânăr care vrea mulți bani. El intră într-o combinație dubioasă cu un prieten. Urmăriți povestea lui Ionuț la "În căutarea adevărului" LIVE la Kanal D și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Ionuț se lasă convins de un prieten să se alăture unei afaceri ce presupune riscuri mari. Afacerea nu este tocmai legală, însă Ionuț, dornic de a avea o situație materială mai bună, intră în combinația dubioasă propusă de amicul său.

Lucrurile merg bine la început pentru Ionuț, care acumulează o sumă importantă de bani, își achiziționează un automobil de lux. Ionuț pare foarte bine, mai ales că iubita lui îl anunță că este însărcinată.

Numai că lucrurile se schimbă dramatic ulterior.

Familia lui Ionuț este în pericol să piardă până și casa în care locuiește.

Ionuț și familia
Ionuț și familia, la confruntarea finală, cu Ernest[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

 "Cum, Ionuț, vrei să îmi spui că suntem în pericol să pierdem casa?", îl întreabă mama lui, cu lacrimi în ochi.

La confruntarea finală, la care va fi prezent și Ernest Takacs, prezentatorul "În căutarea adevărului", vom afla tot adevărul despre această poveste. La confruntare participă toți actorii implicați.

"Această greșeală vă va costa scump", spune Ernest.

Cum se va încheia ediția "În căutarea adevărului" de astăzi aflați doar urmărind emisiunea de la ora 13:00, la Kanal D. Puteți viziona emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  în intervalul orar în care este difuzată și la TV.

Citeste si: Tatăl lui Bogdan, un fost afacerist de succes, are probleme mari cu banii, apoi se infectează cu Covid 19 și moare! Ce se întâmplă după moartea lui este cutremurător

Ce spune Ernest despre "În căutarea adevărului"

Emisiunea "În căutarea adevărului" este prezentată la Kanal D de către Ernest Takacs.

Ernest este cunoscut în showbiz-ul românesc încă de când a participat la reality-show-ul Big Brother. A fost rampa de lansare în lumea televiziunii pentru Ernest, care a devenit ulterior vedetă TV.

La Kanal D Ernest a mai prezentat "Ochii din umbră". Emisiunea aceea, la fel ca și "În căutarea adevărului", urmărea situații excepționale (trădări, înșelări), fiind foarte vizionată de către telespectatori. Și "În căutarea adevărului" obține cifre foarte bune de audiență.

"Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive. Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest, într-un interviu pentru Libertatea, despre succesul emisiunii "În căutarea adevărului".

Citeste si: Ioana rămâne însărcinată cu un bărbat în vârstă și însurat! Când îi dă vestea acesta are o reacție revoltătoare! Ce îi spune și cum se încheie totul

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Ioana rămâne însărcinată cu un bărbat în vârstă și însurat! Când îi dă vestea acesta are o reacție revoltătoare! Ce îi spune și cum se încheie totul

Legea offshore a fost publicată în Monitorul Oficial: Extracția gazelor din Marea Neagră poate începe

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 7 iulie - VIDEO Claudiu nu știe cine e tatăl lui!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies