Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Ediția de miercuri, 11 noiembrie - VIDEO

,
Bravo ai stil!Celebrities
O nouă ediție incendiară "Bravo ai stil!Celebrities"[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" începe la Kanal D, de la ora 23:00. Aceasta poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Cei trei jurați ai emisiunii și concurentele vă așteaptă în această seară la o nouă ediție foarte interesantă a show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities" de la Kanal D.

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Vom avea parte atât de ținute interesante, cât și de certuri și discuții în contradictoriu.

O concurentă va acuza că a fost făcută "clown", iar tensiunile nu se vor opri aici.

Chiar și juratul Cătălin Botezatu, recunoscut pentru calmul și eleganța lui, se va enerva din pricina Cristinei Șișcanu. "Alo, stai puțin! Stai că m-am enervat eu! Pot să țip până îmi crapă inima la tine", zice, supărat, Cătălin.

Cătălin Botezatu și Cristina Șișcanu
Cătălin Botezatu și Cristina Șișcanu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Raluca Bădulescu laudă o ținută, însă Maurice Munteanu e convins că nu a lăudat-o pe bune. "O cunosc de prea multă vreme ca să nu știu că minte cu nerușinare. Pantofii nu i-au plăcut, sunt oribili", comentează, în stilul său caracteristic, Maurice. Raluca pare să-i dea dreptate că nu i-au plăcut pantofii.

Cristina Șișcanu: "Sunt printre ultimele femei naturale"

Cristina Șișcanu, care s-a făcut remarcată în acest sezon "Bravo, ai stil! Celebrities" face o nouă afirmație controversată, care stârnește reacții din partea tuturor.

"Sunt printre ultimele femei naturale din România și din întreaga lume", spune Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu nu se dezminte[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristina Șișcanu a fost implicată în mai multe conflicte în show, ținta ei preferată fiind Bianca Rus. La un moment dat, Cristina Șișcanu a spus despre o ținută a cântăreței că e "varză". Nu a fost singura "victimă" a Cristinei, și Calina Roman, nepoata fostului premier Petre Roman, intrând în vizorul Cristinei

Dacă vrei să vezi  emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities"   din această seară, atunci o poți urmări fie din fața televizorului, fie pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.   

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Botezatu scos din minti de atitudinea Cristinei Siscanu! "Pot sa tip pana cand imi crapa inima, daca vreau, la tine!" Urmariti o editie incendiara Bravo, ai stil!...

Rusia, răspuns vehement pentru SUA după decizia Trezorerirei: 'Plata datoriilor se poate efectua în ruble'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Xonia, aparitie de senzatie la ''Bravo, ai stil Celebrities''! Nu ratati o editie incendiara in aceasta seara, de la 23;00, pe Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies