Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Ediția de miercuri, 11 noiembrie - VIDEO

,
Jurații Bravo, ai stil!Celebrities
Jurații Bravo, ai stil!Celebrities[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" începe la Kanal D, de la ora 23:00. Aceasta poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Vor fi tensiuni mari, iar juratul Maurice Munteanu chiar amenință că părăsește emisiunea!

Jurații vor pune la punct anumite concurente pentru anumite afirmații pe care le fac. "Eu părăsesc această emisiune", va spune Maurice.

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Cătălin Botezatu o va readuce cu picioarele pe pământ pe Alexandra Ungureanu, foarte apreciată pentru ținutele ei.

"La urma urmei, tu nu faci mare lucru, îți aduc niște stiliști foarte buni niște haine", îi va spune Cătălin Botezatu cântăreței.

Cătălin Botezatu și Alexandra Ungureanu
Cătălin Botezatu și Alexandra Ungureanu[Sursa foto: captura video Kanal D]

"Ai venit la emisiunea greșită", îi spune și Maurice unei concurente.

Raluca Bădulescu îi atrage, de asemenea, atenția unei concurente, să nu o mai "dea, așa, de după cireș". "Spune ce ai de spus, dar nu o mai da așa, după cireș, cu noi, că nu merge", spune Raluca Bădulescu.

Xonia intră serios în concurs!

Xonia, noua concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities", va vedea și ea ce înseamnă competiția aceasta de stil de la Kanal D.

“Sunt foarte emoționată și, în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!”,  a spuns Xonia la prima ei întâlnire cu podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”. 

Xonia i-a luat locul unei alte cântărețe care a participat la Bravo ai stil!Celebrities, Emy Alupei. Aceasta a fost eliminată. Emy Alupei a devenit cunoscută datorită participării la un alt show Kanal D, Survivor, acolo unde a făcut parte din echipa Faimoșilor.

După participarea la show numele lui Emy Alupei a avut și mai multă rezonanță în lumea muzicală, iar acum Emy este o artistă cunoscută în România.

Dacă vrei să vezi  emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities"   din această seară, atunci o poți urmări fie din fața televizorului, fie pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.   

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Modificare în grila Kanal D de weekend! Sâmbătă, galele “Bravo, ai stil! Celebrities” vor putea fi urmărite de la ora 20:00, urmând ca serialul de comedie “Moldovenii” să fie...

Polițiștii de penitenciare îi cer lui Nicolae Ciucă să-și demită consilierii

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

O celebră cântăreață este noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, după eliminarea lui Emy Alupei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies