Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Ediția de joi, 19 noiembrie - VIDEO. Andreea Tonciu, atac subtil la adresa Deei Codrea!

,

O nouă ediție de senzatie, "Bravo, ai stil! Celebrities" începe la Kanal D, de la ora 23:00. Aceasta poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Indragita emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată la Kanal D de miercuri până vineri, începând cu ora 23:00, iar sâmbătă, de la ora 20:00 si prezinta pas cu pas evolutia concurentelor aflate în cursa pentru marele premiu, în valoare de 100.000

de lei și pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. 

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Lupta dintre concurente este din ce în ce mai strânsă, iar pretențiile celor trei jurați Mariuce Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu cresc de la o ediție la alta, având în vedere că se apropie Marea Finală. Astfel, concurentele aflate în competiție trebuie să demonstreze că pot ieși din zona de confort și se pot adapta, din punct de vedere stilistic, la orice situație.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită atât pe Kanal D, cat si online, live pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Cristina Siscanu arunca sageti catre adversarele sale! "Intre Deea si Alexandra se va duce o lupta acerba din acest moment!" Urmariti ASTAZI, 19 noiembrie, o noua editie incendiara "Bravo, ai stil! Celebrities", de la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Theo Rose, in lacrimi la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cantareata a apelat la terapie pentru a trece mai usor peste aceasta perioada dificila din viata sa!


Andreea Tonciu, atac subtil la adresa Deei si a Alexandrei!

Nici editia de astazi, in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities" nu vor lipsi tensiunile si replicile acide dintre concurente. Lupta devine din ce in ce mai dura in cadrul competitiei, iar concurentele au inteles ca e momentul sa se mobilizeze si sa dea totul pentru a ajunge in marea finala, mult ravnita.
Cea care deschide serial atacurilor subtile din aceasta seara este Cristina Siscanu, care afirma ca din acest moment al competitiei, lupta devine acerba intre Deea si Alexandra, subliniind faptul ca cele doua sunt deja mari rivale, desi nu vor sa arate.

Bravo, ai stil! Celebrities, 19 noiembrie 2020
Cristina Siscanu, afirmatii acide la adresa Deei Codrea si a Alexandrei Ungureanu.

Pe de alta parte, Andreea Tonciu afirma despre Deea si Alexandra ca au stilsti care le ajuta sa se prezinte cu cele mai bune tinute in concurs. Afla ce reactii se vor starni in platou si ce vor spune cei trei jurati!

Conform regulilor emisiunii, dacă unele concurente vor fi lăudate astăzi de jurați pentru alegerile lor vestimentare, altele vor primi critici și nu vor reuși să se ridice la nivelul așteptărilor, astfel că ținutele lor nu vor primi calificativul "Bravo, ai stil!".

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Cristina Siscanu arunca sageti catre adversarele sale! "Intre Deea si Alexandra se va duce o lupta acerba din acest moment!" Urmariti ASTAZI, 19 noiembrie, o noua...

O țară din Asia care se opune Chinei are o scădere dramatică a populației

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Theo Rose, in lacrimi la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cantareata a apelat la terapie pentru a trece mai usor peste aceasta perioada dificila din viata sa!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies