Andreea Tonciu, sfâșiată de durere. A izbucnit în lacrimi și a făcut primele declarații după ce și-a pierdut bunica

,
andreea tonciu in lacrimi
Andreea Tonciu, puternic afectată de pierderea bunicii ei[Sursa foto: Instagram]

Andreea Tonciu este mai mereu veselă și comunică tot timpul cu prietenii de pe instagram, însă acum a fost nevoită să lipsească de pe rețelele de socializare. Ce a transmis după ce și-a pierdut bunica?


In articol:

Pierderea unei persoane dragi lasă urme adânci în sufletul oricui, iar Andreea Tonciu, deși a spus în repetate rânduri că este o persoană foarte puternică, de această dată a cedat. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” le-a mărturisit prietenilor virtuali că trece prin clipe grele după ce bunica ei s-a stins din viață.

Andreea Tonciu, declarații emoționante despre bunica ei

După ce timp de câteva zile nu a mai fost atât de activă pe contul de instagram, Andreea Tonciu și-a făcut timp pentru a le transmite celor ce o urmăresc un mesaj. Vedeta a recunoscut că îi este foarte greu să accepte pierderea bunicii ei și că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile a afectat-o puternic. Mai mult, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”  a ținut să îi mulțumească unei prietene care i-a oferit tot sprijinul în această perioadă delicată.

andreea tonciu bravo ai stil
Andreea Tonciu în platoul Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

Andreea Tonciu a dezvăluit, printre lacrimi, că a avut o relație foarte apropiată cu bunica ei, aceasta fiind cea care a crescut-o, motiv pentru care cu greu poate accepta pierderea ei.

Citeste si: S-a rupt prietenia dintre Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana. Cele două dive s-au certat si nu isi mai vorbesc de ani buni. Care este motivul?

„Îmi cer scuze că nu am mai fost activă pe contul meu de instagram, dar am pierdut pe cineva foarte drag mie și voiam să vă spun că nu sunt în apele mele. (...) Voiam să vă menționez un lucru, am ajuns la o concluzie că în lumea asta există foarte puține persoane care sunt alături de tine în clipele grele.(...) Sunt foarte puține persoane care vor să ajute, credeți-mă, mi-am dat seama pentru că eu nu prea am luat așa în seamă. Este foarte greu să pierzi pe cineva care te-a crescut, este foarte, foarte greu, mai ales acum, când vine noaptea.

De 4 zile nu dorm pentru că gândul meu este numai la ea.”, le-a povestit Andreea Tonciu, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, prietenilor de pe instagram.

Citeste si: Andreea Tonciu, pusa la punct de Maurice Munteanu!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Roxana Nemes si Andreea Tonciu, la cutite! De la ce s-a iscat cearta intre cele doua concurente

Un primar PSD trimis în ghearele procurorilor de către ANI

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cu ce se ocupă, de fapt, Andreea Tonciu atunci când nu concurează la Bravo, ai Stil! Celebrities

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies