Andreea Tonciu, în doliu! Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a pierdut o persoană foarte dragă

Author: Diana Tilă
Actualizat: 16 nov 2020, 10:35

Andreea Tonciu e în doliu! Vedeta are de traversat o perioadă foarte grea, după ce a anunțat în urmă cu puțin timp că o persoană importantă din viaţa ei a murit.

Andreea Tonciu trece printr-o perioadă dificilă. Vedeta a anunţat cu puţin timp în urmă pe reţelele de socializare că bunica sa a murit, lăsând multă durere în sufletul brunetei, care a făcut declarații sfâșietoare. 

Andreea Tonciu e în doliu!

Vedeta i-a adus un omagiu femeii despre care are numai cuvinte de laudă. Andreea a postat o fotografie cu bunica sa, iar în dreptul acesteia a ținut să posteze un mesaj emoționant și totodată plin de durere după pierderea suferită.

„Dumnezeu să te ierte! Am să te iubesc câte zile voi avea, iubirea mea bună”,  a scris Andreea Tonciu pe InstaStory.

Bruneta avea o legătură foarte strânsă cu aceasta, iar vestea că bătrâna s-a stins din viață a picat ca un trăsnet peste ea, dar și pentru întreaga familie care acum se pregătește de înmormântare.

Frumoasa brunetă a republicat fotografia și în feed, acolo unde a lăsat un mesaj mai lung despre pierderea suferită. Andreea Tonciu a mărturisit că moartea bunicii sale i-a adus foarte multă durere în suflet, însă femeia va rămâne mereu în inima sa.

Postarea a strâns zeci de mesaje în care apropiaţii, dar şi fanii vedetei îi transmit condoleanţe şi o încurajează pe Andreea Tonciu ca să facă faţă acestei dureri nemărginite provocate de pierderea bunicii sale.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

„Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea și tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpei noastre BUNICI.

Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, SUFLETUL NOSTRU BUN!”,  este mesajul lăsat de vedetă pe contul de Instagram, în dreptul unei fotografii cu bunica sa.

Mesajele și condoleanțele fanilor de pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară, alături de Andreea Tonciu în aceste momente grele fiind Simona Trașcă, cântăreața Narcisa sau Diana Gureșoaie. Acestea i-au transmis condoleanțe brunetei pentru pierderea suferită.

Drama trăită de tanti Sofica, la doar două luni după ce s-a căsătorit. Vestea tragică primită înainte de Crăciun:

Unchiul Andreei a murit

În urmă cu un an familia Andreei Tonciu a mai trecut printr-o pierdere imensă, asta pentru că unchiul vedetei s-a stins din viață. Atunci bruneta a avut de traversat din nou o perioadă grea! Mama vedetei a distribuit la acea vreme pe reţelele de socializare un mesaj prin care se anunţa decesul unui cumnat. 

„Ai plecat prea repede dintre noi, cumnat drag şi scump. Nu te vom uita niciodată. Ai fost cumnat, dar şi cel mai bun prieten”, a fost mesajul trist publicat de Maria Tonciu la acea vreme.

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”