Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 9 martie 2021 - VIDEO. Sorin Oprescu plânge!

,
Sorin Oprescu și Denise Rifai
Sorin Oprescu, față în față cu Denise Rifai

O ediție eveniment a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” are loc astăzi. Invitat este Sorin Oprescu. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe site-ul Kanal D.


In articol:

Sorin Oprescu vine astăzi, de la ora 23:00, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” pentru a răspunde tirului de întrebări dificile puse de frumoasa și informata prezentatoare a postului nostru.

Ca de obicei, Denise Rifai nu îl va menaja pe invitatul ei, iar Sorin Oprescu va vărsa lacrimi, fiind emoționat. 

Vezi Online Video ediția de marți, 9 martie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

“Ați greșit ca medic?”, “Ați fost vreodată șantajat cu vreun copil?”, “Ați condus Spitalul Universitar prin intermediul iubitei?”, “I-ați riscat libertatea fiului dumneavoastră?”, “Sunteți pregătit să vă întoarceți la închisoare?”, “Câți bani v-au adus funcțiile în afacerile de familie?”, “Care este cel mai mare regret al dumneavoastră?” sunt doar câteva dintre întrebările dificile pe care Denise Rifai i le va pune fostului primar general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Sunt cunoscute problemele cu justiția ale lui Sorin Oprescu. Pe când era primar general al Capitalei, Sorin Oprescu a fost implicat într-un dosar de corupție.

Sorin Oprescu
Sorin Oprescu, în lacrimi

Oprescu a fost condamnat în mai 2019 la 5 ani și patru luni de închisoare cu executare în acest dosar, însă decizia nu este una definitivă. Inițial Tribunalul București a anunțat eronat că Oprescu a fost condamnat la 4 ani și 4 luni, știrea apărând astfel și în presă, însă ulterior instanța a rectificat.

Sorin Oprescu a fost primar general al Capitalei între 2008 și 2015. În 2015 a fost arestat preventiv în dosarul de corupție amintit și mai sus. Oprescu era acuzat de DNA că a condus un grup infracțional organizat, din care ar mai fi făcut parte: Bogdan Popa- director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti şi ulterior al Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, Mircea Octavian Constantinescu- directorul Direcţiei economice din Primăria Generală, Florin Şupeală- director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti, Claudiu Bengalici- administrator al unei societăţi comerciale, Cristian Stanca- fost şofer al lui Oprescu şi Ruxandra Avasiloae- director general al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti.  

Grupul organizat care ar fi fost condus de Sorin Oprescu ar fi avut ca scop, potrivit DNA, săvârşirea de infracţiuni de corupţie, mai precis dare şi luare de mită din sume provenite din bugetul municipalităţii.

Pe 5 septembrie 2015, Sorin Oprescu ar fi primit la locuinţa sa din Ciolpani suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, bani care ar fi provenit, potrivit DNA, din acte de corupţie.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” face parte din programul TV al postului Kanal D , fiind transmisă în fiecare marți, de la ora 23:00. Dacă vrei să urmărești Live Video Online emisiunea, trebuie doar să accesezi, de la ora 23:00, adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Cine este si cum arata iubita lui Sorin Oprescu! Iata cu cati ani este mai tanara Adriana Nica decat fostul edil al Capitalei!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Sorin Oprescu, surprins de paparazzi! Cum se răsfață fostul edil al Capitalei

Elon Musk stârnește noi controverse: A publicat o hartă care arată orientarea pro-rusă a locuitorilor din sudul Ucrainei (Foto)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Sorin Oprescu, în lacrimi, in această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies