Cine este si cum arata iubita lui Sorin Oprescu! Cu cati ani este mai tanara Adriana Nica decat fostul edil al Capitalei!

Author: Daniela Iliuta
Foto(6)

Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, are o iubita mult mai tanara decat el, insa cei doi au relatie frumoasa de iubire de aproape un deceniu.

Sorin Oprescu s-a nascut pe 7 noiembrie 1951, in Bucuresti. Mircea Oprescu, tatal sau, a fost inainte de 1989, general de Securitate, membru al conducerii Serviciului D (Dezinformare) din cadrul Departamentului Securitatii Statului, la acea vreme.
Se spune ca Sorin Oprescu ar fi avut o prietenie stransa cu Nicu Ceausescu, fiul dictatorului Ceausescu.
Peste ani, Sorin Oprescu a urmat Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti si a devenit medic chirurg.

Acesta a fost in perioada facultatii membru al Asociatiei Studentilor Comunisti din Romania.

Mai tarziu, Sorin Oprescu a intrat in politica si a detinut functia de primar general al Capitalei din iunie 2008 pana in septembrie 2015, atunci cand a fost anchetat de DNA si acuzat pentru luare de mita. Magistratii Tribunalului Bucuresti l-au gasit vinovat și l-au condamnat, in mai 2019, la 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare.

Decizia nu este definitiva astfel ca a fost atacata cu apel.

Citeste si: Sorin Oprescu, surprins de paparazzi! Cum se răsfață fostul edil al Capitalei

Cine este Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu, fostul edil al Capitalei!

Sorin Oprescu traieste o frumoasa poveste de iubire cu Adriana Nica, de mai bine de un deceniu, in ciuda diferentei mari de varsta dintre ei.

Adriana Nica, in varsta de 43 de ani, este de profesie medic anestezist si de terapie intensiva si a ocupat functia de manager al Spitalului Universitar din Bucuresti, in perioada 2017-2020. Aceasta a devenit cunoscuta si a intrat in vizorul presei dupa ce s-a descoperit ca este iubita lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei si medic chirug in spitalul condus chiar de catre mai tanara doctorita Adriana Nica.

Potrivit life.ro, relatia celor doi ar fi inceput in urma cu aproximativ zece ani. Adriana Nica l-a cunoscut pe Oprescu in anul 2012, pe vremea cand acesta era prima al Bucurestiului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Adriana Nica a abolvit Rezidentiatul cu medie foarte buna, fapt ce i-a permis sa isi aleaga specializarea si spitalul in care urma sa lucreze.

Aceasta a marturisit faptul ca in anul 2010 si-a dat examenul de specialitate in Anestezie si Terapie Intensiva, iar din 2009 profesa si ca preparator universitar la disciplina de Anestezie si Terapie Intensiva, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti.

"Nu-mi este ruşine de relaţia mea cu Sorin Oprescu. Mă sfătuiesc cu el în anumite privinţe, însă deciziile le iau împreună cu echipa managerială",

spunea Adriana Nica in 2017, potrivit life.ro.

Citeste si: Sorin Oprescu, în lacrimi, in această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Potrivit playtech.ro, la inceputul anului trecut, Adriana Nica a fost surprinsa in timp ce cobora din masina sa de lux si se indrepta spre o cofetarie de fite din capitala. Aceasta a cumparat mai multe feluri de prajituri, apoi a plecat spre casa, unde cel mai probabil a savurat deserturile delicioase alaturi de iubitul ei. Semn ca Adriana il rasfata pe Sorin Oprescu.
Mai mult decat atat, Adriana Nica si Sorin Oprescu se comporta ca o adevarata familie, acestia au botezat in anul 2017, fetita unui celebru fotbalist, Andrei Lungu, care este căsătorit cu Florentina Gherghiceanu, consilier general al Primăriei Capitalei.

Sorin Oprescu, fost edil al Capitalei, dar si unul dintre cei mai cunoscuti medici chirurgi din Romania va raspunde maratonului de 40 de intrebari incomode, pentru a elucida aspecte inca necunoscute despre cariera, viata personala, dar si politica a acestuia, in cadrul emisiunii "40 de intrebari", prezentata de Denise Rifai, astazi, de la ora 23:00, la Kanal D.