Live Stream Online “40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marti, 5 ianuarie - VIDEO. Denise Rifai, fata in fata cu Adrian Nastase!

,
Adrian Nastase la 40 de intrebari cu Denise Rifai.
Adrian Nastase face dezvaluiri uluitoare in aceasta seara la 40 de intrebari cu Denise Rifai.

Adrian Năstase este invitatul de astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată, de la ora 22:30! Urmăreste emisiunea si Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” este realizata dupa un format international de succes si aduce in fata telespectatorilor personalitati marcante din diferite domenii de activitate.

40 de intrebari adresate unui invitat, doua minute pentru a raspunde la fiecare dintre acestea, in cadrul unei intalniri revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise Rifai. Celebri, controversati, iubiti, poate la un moment dat criticati, inspirationali pentru milioane de oameni, invitatii de la “40 de intrebari” vor fi, astfel, fata in fata cu telespectatorii, intr-un moment memorabil de sinceritate.

Vezi Online Video ediția de marti, 5 ianuarie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

Indragita productie care face parte din  programul TV al postului Kanal D, “40 de întrebări cu Denise Rifai” este difuzata in fiecare marti, de la ora 22:30. Poate fi rumarita si online, live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.     

Fostul premier al României va raspunde celor mai dure și tăioase întrebări de până acum, intr-un interviu de exceptie.

Primul invitat din 2021 va face dezvăluiri uluitoare in aceasta seara, de la ora 22.30, la Kanal D, in cel mai sincer interviu.

Adrian Năstase, dezvaluiri incredibile, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”  

Celebrul om politic este pregătit să răspundă maratonului de întrebări la care va fi supus de către jurnalista Denise Rifai, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Adrian Nastase la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Adrian Nastase va raspunde celor mai incomode intrebari!

“Ați vrut cu adevărat să vă sinucideți?”, “V-ați ascuns averea în spatele mătușilor?”, “V-a supărat porecla de <Bombonel>?”, “De ce nu vă este simpatic Traian Băsescu?”, “Ați vândut România pe bucăți?”, “Vă face plăcere să ucideți animale?”, “Veți candida la Președinție în 2024?”, vor fi doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate politicianului Adrian Năstase de către Denise Rifai.

Fostul premier al României, figură controversată a scenei publice românești, Adrian Nastase a avut, de-a lungul anilor, momente de succes pe scena politică, dar și de declin si agonie, unele dintre acestea din urmă petrecute în perioada în care a

fost condamnat și încarcerat.

"(…) Momentul în care se închid seara ușile de la celulă, ușile acelea din metal care zăngăne pe toată linia de celulă … Este un sentiment cumplit! (…) Pe de altă parte, nu-mi aduc aminte ca pe toată perioada cât am fost la Rahova sau la Jilava, cineva să-mi fi spus altfel decât Domnule Prim-Ministru", va raspunde Adrian Năstase la o întrebare care l-a emoționat profund.

Citeste si: Ce spune Denise Rifai despre Adrian Năstase, invitatul din această seară de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Ce avere are Adrian Nastase? Fostul premier al Romaniei a platit despagubiri de 1 milion de euro

Nu ratați în această seară, de la ora 22:30, o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l ca invitat pe celebrul om politic Adrian Năstase, la Kanal D.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum arată nora lui Năstase, după ce a devenit mămică a doua oară

Este nebunie în Italia, după ultimele restricții: oamenii au luat cu asalt farmaciile

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Ce spune Denise Rifai despre Adrian Năstase, invitatul din această seară de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ce avere are Adrian Nastase? Fostul premier al Romaniei a platit despagubiri de 1 milion de euro

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies