Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 16 martie 2021 - VIDEO. Actorul Marius Manole, față în față cu Denise Rifai!

,
Marius Manole și Denise Rifai
Marius Manole și Denise Rifai

Unul dintre cei mai talentați actori români, Marius Manole, vine în această seară la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Actorul Marius Manole vine astăzi la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” pentru a răspunde celor 40 de întrebări puse de moderatoarea Kanal D Denise Rifai.

Printre cele 40 de întrebări pe care Denise Rifai i le va pune lui Marius Manole se numără următoarele: “A confiscat Ion Caramitru <Teatrul Național>?, “Cât de sărac ați fost?”,

“Aveți probleme cu alcoolul?”, “De ce v-ați ratat viața?”, “Jucați în seriale TV pentru bani?”,  “Va e frică să iubiți?”, “Sunteți fericit?”.

Vezi Online Video ediția de marți, 16 martie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

Marius Manole este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați actori români. Joacă în absolut orice: piese de teatru, filme, ba chiar a apărut și în câteva show-uri TV.

Marius Manole va dezvălui amănunte și despre părinții lui. Cu stilul său onest, Marius Manole va mărturisi cum l-au crescut părinții lui și de ce viziunea lui despre viață nu era compatibilă cu a lor.

“M-au crescut cu principiul acesta, <capul plecat sabia nu-l taie!>. Ceea ce m-a terminat ani de zile. Nu știu dacă m-a terminat, dar poate m-a ajutat să fiu revoltat toată viața pentru că părinții mei, toată viața au fost asupriți de sistem.

Trăiau cu o frică îngrozitoare, să nu fie sancționați, să nu fie dați afară… Am urât lucrul ăsta, că nu erau niște oameni liberi… Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”, spune Marius Manole la o întrebare pusă de Denise Rifai despre familia lui.

Denise Rifai și Marius Manole
Actorul Marius Manole va răspunde întrebărilor dificile puse de Denise Rifai

Marius Manole și Mihai Călin au fost implicați într-un scandal cu directorul Teatrului Național, Ion Caramitru, pe care l-au acuzat, într-o scrisoare, de despotism.

În emisiunea de astăzi Marius Manole va clarifica și acest scandal, care a ținut capul de afiș al publicațiilor de la noi.

Marius Manole este președintele Sindicatului Actorilor din Teatrul Național București, vicepreședinți fiind Mihai Călin și Medeea Marinescu, iar Diana Dumbravă secretar.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” face parte din  programul TV al postului Kanal D  , fiind transmisă în fiecare marți.

Emisiunea prezentată de Denise Rifai începe în această seară de la 23:15. Dacă vrei să urmărești Live Video Online emisiunea, trebuie doar să accesezi, de la ora 23:00, adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Cortina se ridică! Actorul Marius Manole, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cortina se ridică! Actorul Marius Manole, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”

Alianţa USR-PLUS e mai disciplinată decât PSD-ul lui Dragnea: Punctajul de partid, recitat la unison

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Marius Manole, detalii nestiute din culisele vietii sale! Ce marturisiri uluitoare a facut celebrul actor despre relatiile de dragoste!

Marea dragoste a lui Marius Manole. Dezvăluirea neașteptată făcută de marele actor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies