Cortina se ridică! Actorul Marius Manole, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”

,

În această seară, de la 23:15, Marius Manole vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. În cadrul interviului maraton, actorul se va confesa  publicului prin intermediul întrebărilor răscolitoare despre viața personală și carieră, astfel că telespectatorii îl vor putea cunoaște în profunzime pe omul Marius Manole, dincolo de cortina teatrului.  Personalitate marcantă a scenei românești, unul dintre cei mai talentați și iubiți actori din România,  Marius Manole  își expune cu sinceritate debordantă  trăirile cele mai intime, în cadrul acestui interviu eveniment.

Citeste si: Marius Manole, detalii nestiute din culisele vietii sale! Ce marturisiri uluitoare a facut celebrul actor despre relatiile de dragoste!

M-au crescut cu principiul acesta, <capul plecat sabia nu-l taie!>. Ceea ce m-a terminat ani de zile. Nu știu dacă m-a terminat, dar poate m-a ajutat să fiu revoltat toată viața pentru că părinții mei, toată viața au fost asupriți de sistem. Trăiau cu o frică îngrozitoare, să nu fie sancționați, să nu fie dați afară… Am ur â t lucrul ăsta, că nu erau niște oameni liberi… Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun !”, afirmă Marius Manole, la una dintre întrebările adresate în cadrul interviului din această seară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Marea dragoste a lui Marius Manole. Dezvăluirea neașteptată făcută de marele actor

Citeste si: Marea dragoste a lui Marius Manole. Dezvăluirea neașteptată făcută de marele actor

 “A

confiscat Ion Caramitru <Teatrul Național>?, “Cât de sărac ați fost?”, “Aveți probleme cu alcoolul?”, “De ce v-ați ratat viața?”, “Jucați în seriale TV pentru bani?”,  “Va e frică să iubiți?”, “Sunteți fericit?”   sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marius Manole în cadrul ediției de marți seară a emisiunii difuzate de la 23:15, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marius Manole, detalii nestiute din culisele vietii sale! Ce marturisiri uluitoare a facut celebrul actor despre relatiile de dragoste!

Scandalul de la Foişor face şi alte victime: Mai puţine transplanturi osoase după transformarea spitalului în suport COVID/ INTERVIU

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Marea dragoste a lui Marius Manole. Dezvăluirea neașteptată făcută de marele actor

Un actor de excepție vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Marius Manole: “M-am ferit toată viața să aflu lucruri despre mine…”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies