Lidia Buble ar putea ajunge la închisoare? Câți ani riscă artista după ce a dat mită unor polițiști

,
Lidia Buble

Lidia Buble ar putea ajunge la închisoare?

[Sursa foto: Facebook Lidia Buble]

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, după ce a fost acuzată că ar fi oferit mită unor polițiești care intenționau s-o testeze cu aparatul etilotest.


In articol:

Lidia Buble are probleme grave cu legea. Artista a dat mită unor polițiști care intenționau s-o testeze cu aparatul etilotest. Iar pedeapsa pe care o riscă este una destul de mare.

Lidia Buble

Câți ani de închisoare riscă Lidia Buble după ce a dat mită unor polițiști.

[Sursa foto: Facebook Lidia Buble]

Citeste si: Lidia Buble, renegată de familie? Ce spun părinții artistei despre aventurile ei amoroase din București

Lidia Buble ar putea ajunge la închisoare?

Totul a început într-o seară în care Lidia Buble se întorcea acasă. Artista ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere a Capitalei. Polițiștii i-ar fi cerut vedetei să sufle în aparatul etilotest. Însă, artista nu a vrut să facă testul și a scos 200 de euro din buzunar pentru a-i mitui pe agenții de poliție.

Citeste si: Ce spune Lidia Buble după ce a fost văzută alături de afaceristul Horațiu Nicolau: „Sunt tânără, sunt în floarea vârstei”

La scurt timp, Lidia Buble a vorbit cu un prieten la telefon despre incidentul cu pricina, însă bărbatul avea telefonul ascultat de DIICOT. Anchetatorii au descoperit totul și ea a fost chemată la audieri.

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19, respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ”,  se arată în comunicatul DIICOT.

Citeste si: Lidia Buble, dezvaluiri incendiare la “Teo Show”: “Am curajul sa merg oriunde cu capul sus”

Conform legii în vigoare, Lidia Buble riscă câțiva ani de pușcărie.

Fapta cântăreței este încadrată la articolul 290, alineatul 1, cu aplicare în articolul 75, alin 2, literele a și b, Cod Penal, ceea ce poate însemna o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Lidia Buble a colaborat cu anchetatorii și acest lucru reprezintă un beneficiu pentru ea deoarece această colaborare atrage o pedeapsă minimă cu suspendare.

Cu toate acestea, procurorii DIICOT au luat în calcul faptul că Lidia Buble a colaborat cu anchetatorii și nu a împiedicat investigația, așa că au trimis-o în judecată cu o propunere de circumstanțe atenuante. Acest lucru înseamnă că va primi cel mai probabil o pedeapsă minimă, iar condamnarea va fi una cu suspendare. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Lidia Buble ar fi mituit polițiștii care voiau să o verifice cu aparatul etilotest. Totul s-a aflat în urma unui apel telefonic, în care artista a povestit cum a dat mită...

FOTO - Președintele Ungariei face sport în Parcul Central din Cluj-Napoca: 'Un început de zi activ în Kolozsvár'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Diagnosticul crunt pe care Lidia Buble l-a primit din partea medicilor. Cu ce boală se confruntă artista

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies