Ce spune Lidia Buble după ce a fost văzută alături de afaceristul Horațiu Nicolau: „Sunt tânără, sunt în floarea vârstei”

,
Buble

Ce spune Lidia Buble după ce a fost văzută alături de afaceristul Horațiu Nicolau: „Sunt tânără, sunt în floarea vârstei”

[Sursa foto: Instagram Lidia Buble]

Lidia Buble a fost surprinsă alături de Horațiu Nicolau, cunoscut om de afaceri, de două ori. Artista a făcut primele declarații cu privire la acest subiect și a dat detalii despre viața ei amoroasă.


In articol:

După ce au fost surprinși de două ori împreună, fanii Lidiei Buble s-au întrebat dacă nu cumva între ea și Horațiu Nicolau există o legătură amoroasă. 

Lidia Buble a făcut declarații după ce a fost surprinsă alături de Horațiu Nicolau

Buble

Lidia Buble a făcut declarații după ce a fost surprinsă alături de Horațiu Nicolau

[Sursa foto: Captură Video]

În urmă cu câteva zile, Lidia Buble și Horațiu Nicolau ar fi fost văzuți într-un club de lux din București. La un moment dat, s-a observat într-o filmare cum artista i-ar fi pus mâna afectuos pe spate afaceristului. Horațiu, la rândul lui, a mângâiat-o pe Lidia pe spate, apoi a ținut-o câteva secunde bune de mână. Lidia Buble și Horațiu Nicolau și-ar fi zâmbit și și-ar fi șoptit lucruri la ureche toată seara.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși într-un restaurant

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși într-un restaurant

[Sursa foto: Instagram Lidia Buble]

La început de decembrie, Lidia Buble și Horațiu Nicolau ar fi avut o întâlnire la un restaurant de lux. După ce au savurat cină romantică, Horațiu ar fi plătit nota, după care au plecat împreună de la locație, cu toate că ar fi venit separat.

Citeste si: Lidia Buble și celebrul actor Harlys Becerra și-au spus adio! Care este, de fapt, motivul despărțirii

După apariția acestor imagini, Lidia Buble a apărut în emisiunea prezentată de Teo Trandafir, la Kanal D, unde a mărturisit adevărul despre ipostazele în care a fost surprinsă alături de afacerist.

Lidia Buble a mărturisit că ea nu a căutat niciodată bărbați celebri și nici nu a interesat-o să afle informații legate de Horațiu Nicolau.

Fără să dea vreun detaliu, a spus că există dragoste în viața ei.

Citeste si: Diagnosticul crunt pe care Lidia Buble l-a primit din partea medicilor. Cu ce boală se confruntă artista

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. (…) Nu cunoșteam nimic din ziare. Iubire și dragoste în viața mea există”,  a declarat Lidia Buble la „Teo Show.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Lidia Buble, dezvaluiri incendiare la “Teo Show”: “Am curajul sa merg oriunde cu capul sus”

Urmează zile de foc în Capitală - Prefectul Toni Greblă cere măsuri înainte de canicula și furtunile anunțate

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lidia Buble și celebrul actor Harlys Becerra și-au spus adio! Care este, de fapt, motivul despărțirii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies