Leo Messi vrea să plece de la PSG? Care este decizia finală luată de către atacant

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 ian 2023, 15:48

Leo Messi

Sursa: https://www.facebook.com/leomessi

Atacantul PSG, Leo Messi, este hotărât să părăsească echipa din Franța.

Deși a negociat o posibilă prelungire a contractului, Leo Messi ar vrea să plece de la PSG.

Leo Messi plecă de la PSG

Deși a negociat o posibile prelungire de contract, Leo Messi ar vrea să plece de la PSG. Contractul acestuia expiră în șase luni de zile, dar atacantul de 35 de ani nu este sigur dacă ar vrea să continue cu această echipă.

Presa spaniolă a scris în urmă cu câteva zile că prelungirea contractului lui Messi va avea loc. Mai mult, celebrul fotbalist ar urma să aibă un contract „de pe altă planetă”, cu o remunerație pe sezon de 30 de milioane de euro. Deși primul sezon în Franța a fost unul cu prestații sub așteptări, actuala stagiune a fost una în care atacantul a reușit să aibă evoluțiile mult mai convingătoare, iar alături de Neymar și Mbappe formează un atac stelar pentru campioana din Paris.

Deși a ajuns la forma care la consacrat, Messi nu este convins să ar vrea să mai rămână aici.

Citește și: Cristiano Ronaldo își caută bucătar personal care trebuie să știe să gătească un anumit fel de mâncare. Ronaldo va debuta într-un amical împotriva PSG

Principala problemă care îi dă de gândit, ar fi faptul că familia sa nu a reușit să se adapteze în Franța.

Alte speculații ar fi că atacantul este pe punctul să semneze un nou contract cu Inter Miami, dar nici Barcelona nu a renunțat la gândul de a-l convinge să se întoarcă la echipă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Leo Messi ar putea să semneze un nou contract cu Inter Miami

Potrivit theathletic.com, Leo Messi ar duce negocieri cu echipa Inter Miami. David Beckham este sigur că îl va putea transfera pe Messi și a păstrat legătura cu el după discuțiile din 2022. De asemenea, se zvonește că ar fi exista anumite întâlniri între tatăl starului și cei doi co-proprietari ai MLS, Jorge și Jose Mas.

Confruntarea dintre Messi și Ronaldo a fost cea mai așteptată de fani

Meciul amical care s-a desfășurat între PSG și echipa formată din jucători de la Al Hilal și Al Nassr a fost unul dintre cele mai așteptate meciuri din această perioadă și nu numai, întrucât i-a avut drept protagoniști pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Chiar dacă Messi a fost cel care a deschis scorul, în minutul 3, Cristiano Ronaldo a fost considerat Omul Meciului. Acesta a reușit să înscrie două goluri, unul din penalty în minutul 34 printr-o lovitură de la 11 metri și altul în urma unui șut năprasnic în minutul 6 de prelungiri din prima repriză.

Citește și: De ce Real Madrid rămâne principala favorită să câștige Champions League și în acest an

Meciul a fost câștigat de către PSG, scor final 5-4, după ce au marcat: Leo Messi în minutul 3, Marquinhos în minutul 43, Sergio Ramos în minutul 53, Kylian Mbappe în minutul 60 și Hugo Ekitike în minutul 78. În timp ce pentru Al-Nassr au marcat: Cristiano Ronaldo în minutul 34 și în minutul 45+6, Jang Hyun-Soo în minutul 56 și Talisca în minutul 90+4.

Sursă: digisport.ro 

 

Taguri:

Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.