Cele mai amuzante reacții ale vedetelor la noua melodie a Shakirei. Cântăreața îl ironizează pe fostul ei iubit, Pique

Author: Bianca Vidoi

Cele mai amuzante reacții ale vedetelor la noua melodie a Shakirei

Sursa: Facebook Shakira

În urmă cu câteva zile, Shakira a lansat o nouă melodie în care aceasta îl ironizează pe fostul ei iubit, iar acestea sunt cele mai amuzante reacții ale vedetelor.

Shakira a reușit să strângă peste 124 de milioane de vizualizări cu noua ei melodie în care îl ironizează pe Pique, iar acestea sunt câteva reacții ale vedetelor.

Citește și: Cum a reacționat Gerard Pique după ce a fost ironizat de Shakira în noua ei piesă: „Ai schimbat un Rolex pe un Casio”

Cele mai amuzante reacții ale vedetelor la noua melodie a Shakirei

Nicolas Tagliafico este un fotbalist ce joacă la Olympique Lyonnais, echipa rivală a celei la care joacă Pique, mai exact FC Barcelona.

Fotbalistul a comentat într-o postare pe Instagram „Psicólogo de Música”, adică psiholog muzical, cu un emoji ce reprezintă un foc. Soția lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo, a comentat și aceasta o serie de emoticoane ce reprezintă focul, arătându-și susținerea.

SubeloNEO, producătorul lui Bad Bunny, și-a exprimat sprijinul față de artist comentând „Agarrate”, mai exact ,,Stai așa”, făcând referință la versurile melodiei.

Cântăreața Villana Antillana a comentat chiar cu unul dintre versurile din melodie, mai exact „LAS MUJERES YA NO LLORAN LAS MUJERES FACTURAN!!!!!!!!!”, ceea ce înseamnă că femeile nu mai plâng, acestea fac bani.

Citește și: Shakira s-a certat din nou cu Pique. Motivul pentru care celebra cântăreață a luat foc

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Shakira și Pique au fost împreună 12 ani

Shakira și Pique erau împreună de 12 ani, încă din anul 2010, atunci când au ales să încheie relația amoroasă pe care o aveau.

Cu toate că cei doi au doi copii superbi, Sasha și Milan, cei doi nu au fost căsătoriți niciodată deoarece artista nu era sigură că vrea să facă acest pas.

La data de 4 iunie, Shakira a anunțat prin intermediul unui comunicat că despărțirea pe care mulți o presupuneau se întâmplă." Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere".

S-a presupus după despărțirea celor doi că motivul despărțirii ar fi o posibilă infidelitate a fotbalistului, însă nimic nu a fost confirmat până în momentul lansării noii melodii a Shakirei. Câteva versuri ce le-au atras atenția fanilor sunt ,,Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare.", dar și ,,Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo".

Cele mai amuzante reacții ale vedetelor la noua melodie a Shakirei. Cântăreața îl ironizează pe fostul ei iubit, Pique

Chiar dacă cei doi nu au fost căsătoriți, împreună, cei doi au strâns o sumă impresionantă pe care au trebuit să o împartă, mai exact 700 de milioane de euro.

Citește și: Shakira a fost surprinsă plângând incontrolabil în mijlocul străzii. Fanii au văzut-o, dar au preferat să nu o deranjeze într-un moment sensibil

Surse: Facebook Shakirawearemitu.com, divahair.ro

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”