Shakira a fost surprinsă plângând incontrolabil în mijlocul străzii. Fanii au văzut-o, dar au preferat să nu o deranjeze într-un moment sensibil

Author: Lavinia Medrea

Fanii au văzut-o, dar au preferat să nu o deranjeze într-un moment sensibil

Sursa: Instagram Shakira

Shakira se află într-o perioadă destul de grea. În ciuda faptului că a ajuns la un acord cu Pique pentru custodia copiilor, pe care îi va putea lua în sfârșit la Miami, și că tatăl său s-a întors acasă după o ultimă internare în spital, stresul și-a pus amprenta asupra lui Shakira, care a fost văzută plângând în mijlocul străzii.

Conform spuselor unui martor, Shakira era îmbrăcată într-un trening și nu purta niciun strop de machiaj.

Shakira a fost surprinsă plângând în mijlocul străzii

Însoțită de doi prieteni, artista vorbea vizibil tulburată la telefon în limba engleză. După ce a conversat o întreagă oră, ea a închis telefonul și a început să plângă necontrolat.

„Era rău și avea o față urâtă”, a declarat un martor. Totul s-a întâmplat la o zi după ce Gerard Piqué a mers cu părinții și prietena sa, Clara Chíato, la un eveniment Kosmos.

Shakira a fost recunoscută de mai mulți trecători care, văzând în ce stare se afla, au decis să nu o deranjeze: „Nimeni nu a vrut să o salute sau să-i ceară fotografii, nu părea că este momentul”, a adăugat acest martor.

Citește și: Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal: ”Sâmbătă va fi ultimul meci pe Camp Nou” Care este motivul pentru care fundașul spaniol renunță la cariera de fotbalist

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Artista se află acum în fața unei noi etape, departe de Gerard Piqué și de Spania. După ce a ajuns la un acord cu fostul fotbalist, Shakira și familia ei se vor muta la Miami, unde intenționează să își reia cariera muzicală la cel mai înalt nivel. Casa pe care o împărțeau în Esplugues de Llobregat, așa cum se aștepta toată lumea, va fi scoasă la vânzare și împărțită în mod egal, întrucât este singura proprietate pe care fostul cuplu o împărțea.

Copiii vor locui cu mama lor, dar vor putea petrece până la 10 zile pe lună cu tatăl lor și 66% din timpul vacanțelor cu acesta.

Shakira, declarații despre divorțul de Gerard Pique

„Am rămas tăcută și am încercat doar să procesez totul. Este greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta și pentru că sunt în atenția publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare obișnuită.

Nu a fost greu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei”, a mărturisit Shakira.

Câte intervenții estetice ar avea, de fapt, Clara Chia, iubita lui Gerard Pique. Fostul fotbalist s-ar fi ocupat de toate cheltuielile

Artista a vorbit, de asemenea, despre modul în care percepția mediatică a despărțirii i-a afectat pe copiii ei, Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani.

Citește și: Ce avere au de împărțit Shakira si Gerard Pique? Suma este amețitoare

„Ceea ce este, de asemenea, real, este dezamăgirea de a vedea ceva atât de sacru și de special cum am crezut că a fost relația pe care am avut-o cu tatăl copiilor mei și de a vedea că s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftinit de mass-media. Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă și eu am luptat pe diferite fronturi. După cum am spus, acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea. Dar apoi mă gândesc la toate acele femei din întreaga lume care trec prin greutăți, care trec printr-o situație la fel de rea ca a mea sau  chiar mai rea”, a spus cântăreața.

 


Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.