Legistii nu au putut sa faca nicio autopsie pana cand nu s-a facut dezinsectie generala

,

Ca intotdeauna in tara noastra, mortul e de vina: adica un barbat bolnav si sarac lipit pamantului, de care nimeni nu s-a ingrijit nici inainte, nici dupa moarte.

Ca intotdeauna in tara noastra, mortul e de vina: adica un barbat bolnav si sarac lipit pamantului, de care nimeni nu s-a ingrijit nici inainte, nici dupa moarte.

La morga, daca ar fi fost pus in frigider ar fi fost anihilati, pentru ca ei de frig sunt parabiotizati, numai ca a fost lasat pe masa de autopsie, in sac si a doua zi dimineata s-a constatat ca misuna puricii pe cadavru. Primii "atacati" de nesuferitele insecte au fost medicul legist si autopsierul care urmau sa faca necropsia cadavrului.

"Doua zile nu am putut intra pentru ca au fost asa de multi. S-au imprastiat peste tot, atat pe brancardieri, cat si pe politisti, pe toata lumea care a participat la aceasta manipulare", a declarat Gina Ilie - sefa Serviciului de Medicina legala Braila.

Daca angajatii inca mai patimesc acasa de pe urma invaziei, la locul de munca s-a facut dezinsectie. Chiar si-asa, de teama, tot personalul lucreaza acum cu spray-ul antiinsecte in buzunar.

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Ion Cristoiu avertizează: Diavolul stă în detalii chiar şi în cazul sondajelor! Care va fi coșmarul PNL după alegerile din 6 decembrie

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies