Laurențiu va da cărțile pe față și va dezvălui adevăratul motiv pentru care a respins-o pe Emma! Mihaela si Robert își vor aduce reproșuri! Aflați ce reacții se vor declanșa în Casa iubirii, vineri, 31 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 mar 2023, 22:29
Foto(4)

Momente triste în Casa iubirii! Emma abia își va stăpâni lacrimile, după ce Laurențiu va dezvălui în fața tuturor adevăratul motiv pentru care a respins-o! „Știu că treci și printr-o perioadă mai dificilă și n-am vrut să te dau mai tare peste cap, dar am vrut să-ți zic din timp!”

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii continuă în forță, iar concurenții au parte în continuare de noi provocări de senzație, momente romantice, însă și multe răsturnări spectaculoase de situație și tensiuni aprige. După ce în ediția joi, Emma și Laurențiu au încercat din răsputeri să se reapropie și să își rezolve neînțelegerile pentru a-și continuă perioada de cunoaștere, vineri, cei doi concurenți vor pune punct definitiv idilei lor.

Și tot în ediția de vineri, Mihaela și Robert își vor aduce reproșuri tăioase și replici acide, ajungând în pragul despărțirii.

Laurențiu va da cărțile pe față și îi va dezvălui adevăratul motiv pentru care a respins-o pe Emma

În ediția de vineri, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată, deoarece două cupluri vor decide să pună punct definitiv perioadei lor de cunoaștere.

Pe de o parte, Mihaela și Robert, care păreau încântați după întâlnirea avută recent, își vor aduce reproșuri aprige și vor ajunge la cuțite.

Robert: Ți s-a părut că date-ul nostru a fost fals, sau că eu m-am folosit de ține...

Mihaela: Nu a fost fals! Fals ai fost tu puțin pentru că nu mi-ai spus când ai ajuns: «Uite, Mihaela, nu mi-am mai dorit date-ul asta!» În momentul ăla luăm taxiul și plecăm la hotel! Și nici nu mai stăteam acolo! Te lăsăm cu cameramanii să filmezi

tu ce vrei singur!

Bianca: A zis că vrea o față cu caracter puternic!

Mihaela: Nu am caracter puternic! Sunt o persoană slabă în concursul asta!

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Robert: Mihaela, o fată cu caracter puternic nu să plângă pentru că vrea Ionuț să plece acasă!

Pe de altă parte, Laurențiu va da cărțile pe față și va dezvălui în față tuturor care este de fapt motivul pentru care a refuzat-o pe Emma. Vizibil dezamăgit, Laurențiu i-a spus concurenței că știe că trece printr-o perioada dificilă și nu și-a dorit să o dea și mai mult peste cap, însă crede că este mai bine să îi spună direct faptul că nu sunt deloc potriviți pentru a formă un cuplu în Casa iubirii.

„Știu că treci și printr-o perioadă mai dificilă și n-am vrut să-ți zic chestiile astea acum, n-am vrut să te dau mai tare peste cap, dar am vrut să-ți zic din timp și cât mai repede! Că să nu apară alte lucruri nedorite, cum au apărut de exemplu în cuplul lui Radu cu Cristina! Și am vrut să-ți zic din timp că nu sunt sigur că suntem persoane potrivite!”, va spune Laurențiu.

Luna Nouă iunie 2023: Zodiile care primesc o veste neașteptată de departe! Viața lor se schimbă complet

Citește și: Mihaela și Robert, critici aprige la adresa lui Marinel! „Când ai avut ocazia m-ai atacat!” Iată ce au vorbit cei doi concurenți în timpul întâlnirii lor romantice despre ceilalți colegi din Casa iubirii și cum a reacționat Marinel!

Citește și: Cristina tună și fulgeră! Radu a chemat-o pe Emma în camera roșie. Se pare că tânărul are chef de jocuri, însă fosta lui iubita nu este deloc încântată de strategiile lui