Laura Lavric a implinit o venerabila varsta! Iata cum se simte artista intr-un asemenea moment important si cum a trecut aceasta peste scandalul iscat de sora sa

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 11:05

Cantareata a venit la "Teo Show" alaturi de fiul ei, de care este foarte mandra si a facut numeroase dezvaluiri despre viata sa cu bune si cu rele

Laura Lavric a fost intampinata in platou de Teo si Bursucu, care i-au cantat "La multi ani!", coplesind-o cu urari si cadouri. Desi a implinit recent varsta de 70 de ani, artista a marturisit ca nu simte trecerea anilor si ca este mandra de aspectul ei fizic.

"Ea s-a luptat totdeauna sa fie egalul meu sau mai sus!", a spus Laura Lavric despre sora ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Artista a marturisit ca cel mai mult au deranjat-o faptele josnice facute de sora ei si cuvintele grele transmise la alte televiziuni:"Am sa spun cele mai urate lucruri despre tine, sa fii nevoita sa pleci din tara, ca mie si asa nu-mi pasa!", a spus sora sa.

 

Taguri:

Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!