Laura Cosoi și soțul ei aniversează nouă ani de relație! Mesajul emoționant pe care vedeta i l-a transmis partenerului său

,
Laura Cosoi si sotul ei sarbatoresc 9 ani de relatie
Laura Cosoi sarbatoreste noua ani de relație cu sotul ei[Sursa foto: Instagram]

Laura Cosoi este în culmea fericirii, blondina și soțul ei aniversează nouă ani de relație. Vedeta a ținut să-i transmită partnerului său un mesaj de zile mari în cea mai specială zi din viața lor.


In articol:

Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul visurilor ei. Cei doi sărbătoresc nouă ani de când formează o familie. Blondina și soțul său au împreună două fetițe superbe care le umple viața de fericire.

Vedeta a împărtășit cu fanii din mediul online momente inedite din cea mai frumoasă zi din viața ei.

Laura Cosoi și Cosmin, nouă ani de relație

Laura Cosoi și Cosmin aniversează nouă ani de relație și au ținut să marcheze acest moment într-un mod special. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu ea și soțul său de-a lungul relației lor și i-a transmis acestuia un mesaj din suflet. Actrița a ținut să-i mulțumească soțului ei pentru cei mai frumoși nouă ani în care i-a fost alături atât în momentele frumoase, cât și în cele mai puțin bune.

Laura Cosoi si sotul ei sarbatoresc 9 ani de relatie
Laura Cosoi, cea mai frumoasa aniversare[Sursa foto: Instagram]

Au trecut 9 ani de când a început povestea noastră, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbări, 9 ani de vorbe, 9 ani de emoții, 9 ani de bagaje, 9 ani de bai în mare și urcări pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de paste, 9 ani de petreceri, 9 ani de îmbrățișări, 9 ani de șoapte, 9 ani de priviri, 9 ani de dans, 9 ani de întâmplări care mai de care, 9 ani de ascultat muzică, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de întâlniri, 9 ani de când stăm umăr la umăr, atât la bine cât și la greu. 9 ani de când a început visarea ca va fi o zi în care vom fi o familie împlinită și fericită. Da, au trecut 9 ani și acum ne ținem visul în brațe! Când le privim pe Rita și pe Vera știm că Dumnezeu ne iubește!”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Laura Cosoi si sotul ei sarbatoresc 9 ani de relatie
Laura Cosoi si sotul ei se iubesc foarte mult[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, din nou însărcinată. Vedeta a dat toate detaliile: "Rita va avea..."

Laura și Cosmin se cunosc de 20 de ani

Frumoasa vedeta și partenerul său sau căsătorit în 2015, iar după trei ani de relație a venit pe lume prima lor fiică Rita. Anul 2020 a fost un an plin de emoții pentru cei doi, s-a născut cea de-a doua fiică a lor Vera. Laura și Cosmin s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, când au mai fost iubiți și au reluat legătură după ce actrița s-a despărțit de Smiley.

Laura Cosoi si sotul ei sarbatoresc 9 ani de relatie
Laura Cosoi si Cosmin se cunosc de 20 de ani[Sursa foto: Instagram]

”Înainte, când eram doar prieteni, nu prezenta datele astea. (râde) Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort.”,  a spus Laura Cosoi.

Citeste si: Laura Cosoi, mesaj cutremurător pe rețelele de socializare: ”Simt că lumea mea se clatină din temelii” Actrița trece prin momente cumplite

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Laura Cosoi critică sistemul sanitar după ce și-a pierdut tatăl din cauza COVID-19: "Mi-a spus că nu poate să respire și nu vine nimeni la el"

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Laura Cosoi, în doliu: Tatăl ei a murit din pricina Covid-19!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies