Larisa Udila a povestit exact ce s-a intamplat in ziua in care Adelina Pestritu a fost confirmata cu coronavirus: ‘’Adelina nu a mai ajuns’’

Author: Luiza Stama
Actualizat: 03 sep 2020, 09:42
Larisa Udila si Adelina Pestritu sunt prietene apropiate

Larisa Udila, fosta concurenta Bravo, ai stil!, actualmente model, a povestit tot ce s-a intamplat in ziua in care Adelina Pestritu a aflat ca are coronavirus.

Larisa Udila este una dintre apropiatele Adelinei Pestritu, iar cele doua au avut mai multe colaborari si parteneriate. In urma cu doua zile, Larisa, fosta concurenta Bravo, ai stil! a luat parte la un shooting pentru cea mai noua colectie de haine a Adelinei Pestritu. La evenimentul organizat era asteptata si Adelina, iar publicul a avut un soc atunci cand s-a aflat ca Adelina Pestritu are coronavirus.

Nu au fost putini cei care au presupus ca vedeta si-a urmat programul prestabilit si ca a fost la studioul unde a avut loc sootingul, infectata fiind.

Larisa Udila a lipsit de pe retelele de socializare in acea seara, iar mesajul ei a adus cu atat mai multa ingrijorare, dar si suspiciuni.

Citeste si: Dupa ce a pozat pentru noua colectie a Adelinei Pestritu, Larisa Udila a anuntat ca se simte rau: ''Inteleg ca sunteti ingrijorati, dar...''

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Adelina Pestritu, primul mesaj din spital, dupa ce s-a imbolnavit de coronavirus: "Stiu ca sunt multe intrebari la care ar trebui sa va raspund!"

Care este adevarul

Ieri, Larisa Udila a revenit pe Instagram si a spus totul despre cum s-au petrecut lucrurile in ziua in care Adelina Pestritu a aflat ca este infectata cu coronavirus.

" Se pare ca situatia este extrem de controversata! Nu am primit atatea mesaje nici cand eram la Bravo, ai stil! Inteleg ca sunteti ingrijorati! Da, este adevarat ca ieri am fost la un shooting pentru noua colectie a Adelinei, insa Adelina Pestritu nu a ajuns la acel shooting. Ea a spus totul, detaliat pe contul ei, in Story. Ea s-a dus spre spital pentru ca se simtea rau si nu a mai ajuns la noi.

Ii doresc sanatate multa si mult bine Adelinei! Controversele nu isi au rostul in aceste momente. Nu am interactionat cu adelina ieri! Mie imi este rau acum pentru ca iau un tratament cu antibiotice si este extrem de greu de dus. Ma tratez de helicobacter pilori si iau cinci pastile de antibiotic pe zi. Medicamentele imi dau niste stari de rau de imi vine sa lesin. Am dureri in stomac si mi se face rau.
Ieri, chiar am plecat de la shooting pentru ca nu mai puteam de rau ce imi era. Adelina nu a venit la acel shooting, iar pe mine m-a sunat toata familia, ingrijorata de ce se intampla cu mine. O sa merg sa ma testez, desigur, dar eu va multumesc pentru ca imi purtati de grija.
", a spus Larisa Udila, pe Insta Story.

Citeste si: Gestul imprudent facut de Adelina Pestritu in ziua in care a fost confirmata cu COVID-19: "Te-ai plimbat toata ziua…"