Larisa de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare cu sora sa! Iata ce familie frumoasa are concurenta!

Larisa a intrat recent in casa "Puterea dragostei" si a reusit sa ii fascineze pe baieti.

Larisa este fitoterapeut si este originara din Deva. Aceasta a pasit in casa "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si gasi marea iubire. Frumoasa bruneta a facut furori printre baieti. Cel cu care a interactionat prima data a fost nimeni altil decat Jador, care s-a aratat interesat de aparitia ei in "casa iubirii".


Desi este o fire mai introvertita, Larisa a dovedit la scurt timp de al intrare in casa "Puterea dragostei" ca a reusit sa se acomodeze rapid cu conditiile si regulile emisiunii si a incercat sa se apropie din ce in ce de baieti pentru a-i cunoaste mai bine si a-si forma o parere despre fiecare in parte. Aceasta declarase initial ca ii atrasese atentia Jador si Mocanu, insa intre timp, Bogdan a parasit emisiunea, iar Jador a continuat tatonarile cu Ella.


Chiar daca pare ca s-a acomodat cu tot ceea ce inseamna experimentul inedit "Puterea dragostei", Larisa le va duce dorul cu siguranta mamei si surorii sale, pe care le adora enorm. Cele doua surori seamana ca doua picaturi de apa!

Citeste si: Alex Oianu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", din nou indragostit! Iata cine este cea care i-a cucerit inima tanarului si cum au fost surprinsi impreuna!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate