Lacrimi și emoții mari în Gala Puterea dragostei! Cine a părăsit emisiunea și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Ce reacții s-au stârnit în casă iubirii!

,

Cristina Mihaela a adus verdictul Galei Puterea dragostei: cine este Favoritul Săptămânii și cine a părăsit emisiunea!

Ca de fiecare dată, Gala Puterea dragostei a fost presărată cu multe tensiuni, răsturnări de situație și chiar dispute aprige între unii concurenți, stapaniti de emoții puternice până la aflarea verdictului serii, pentru a află cine va pleca acasă și cine va fi desemnat favoritul săptămânii.

Astfel, la finalul serii încă un concurent sau o concurentă va pleca din emisiune.

Cristina Mihaela a făcut anunțul: cine este Favoritul Săptămânii și cine este eliminat?

Emoțiile au fost uriașe că de fiecare dată într-o Gala Puterea dragostei. Atât concurenții au așteaptat cu nerăbdare verdictul serii, însă și telespectatorii au fost la fel de curioși să descopere cine va pleca acasă și cine va fi favoritul săptămânii.

Și această ediție de Gală a fost una tensionată și plină de emoții, deoarece toți concurenții au așteptat cu mari emoții rezultatele finale ale serii, pentru a află cine va fi eliminat și de aceea și-au controlat cu greu ieșirile nervoase. Publicul a avut și de dată asta un rol decisiv în stabilirea clasamentului pentru această săptămâna.

Cine a fost eliminat din casa Puterea dragostei

În emisiunea de sâmbătă, Cristina Mihaela a anunțat topul celor mai votate trei fete: Adriana, Adelina și Georgiana și totul celor mai votați trei băieți: Radu, Alexandru și Vlad. Iar în Gala de astăzi, prezentatoarea emisiunii a anunțat cine sunt față și băiatul favoriți ai săptămânii. Astfel, dintre cei mai sus enumerați, cei mai votați au fost de această dată Radu și Adelina.

După ce concurenții au făcut nominalizări spre eliminare, Ana și Vlad au ajuns în pericol de eliminare. Astfel, aceștia au fost chemați în față alături de Radu și Adelina, iar după câteva momente de suspans, Cristina Mihaela a anunțat faptul că Radu este favoritul săptămânii. Ceea ce ar fi însemnat că Ana să părăsească emisiunea.

Citeste si: Gelu de la Puterea dragostei este noul concurent care a intrat în emisiune să își caute jumătatea! Cine este fata pe care o place?

Însă Vlad și-a exprimat nemulțumirea deoarece își dorea să plece acasă, astfel, Cristina le-a acordat șansă de a face schimb de locuri cu Ana. Și după o serie de negocieri, Ana a acceptat să rămână în locul lui Vlad în casă Puterea dragostei, iar tânărul Vlad a fost cel care a părăsit emisiunea, spre marea tristețe a Danielei.

Citeste si: Care este motivul pentru care Bogdan Mocanu și Jador nu mai sunt la fel de apropiați ca înainte: „Nu am nevoie de oameni ca el lângă mine”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mama lui Jador nici nu vrea să audă de noua lui iubită! De ce părintele cântărețului nu o acceptă pe Sarah Nedelciu și de ce artistul o ține încă ascunsă

VIDEO Bătaie în Parlamentul Turciei: politician lovit în cap de colegul lui Recep Erdogan; a fost internat la terapie intensivă

Mama lui Jador nici nu vrea să audă de noua lui iubită! De ce părintele cântărețului nu o acceptă pe Sarah Nedelciu și de ce artistul o ține încă ascunsă

Ce se întâmplă în aceste momente între Simina Loica și Alex Zănoagă: „Am trecut peste”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies