Lacrimi la „Insula de 1 milion”! Cine este concurenta care a fost eliminată în această seară: „Inima mea vrea să meargă acasă”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 15 apr 2024, 22:25

Cosmin Cernat a anunțat cine pleacă în această seară de pe „Insula de 1 milion”

Sursa: Captură KANAL D

În episodul anterior al show-ului „Insula de 1 milion”, la probe au participat Alina, care s-a autonominalizat, Elena, Emilia și Camelia.

La probele în care a jucat împotriva Alinei, Emiliei și Cameliei, Elena a fost concurenta pierzătoare, iar în această seară ea a fost adusă în arenă, în fața celorlalți de pe „Insula de 1 milion”, pentru a afla dacă cineva dorește să o salveze.

Elena nu a sperat ca ceilalți concurenți să o salveze

În momentul în care a intrat în arenă, concurenta a dezvăluit că preferă să se lase în voia sorții, întrucât își dorește, în egală măsură, să rămână în concurs, dar să și plece

acasă.

„Sunt împăcată, am lăsat decizia în mâna Lui Dumnezeu.(...) Cumva sunt 50-50, adică inima mea vrea să meargă acasă, 50% aș vrea și să rămân, pentru că am fost foarte fericită aici, mi-a plăcut și am trăit din plin tot ce mi s-a întâmplat”,  a spus Elena.

Deși aceasta a mai avut o șansă de convinge pe cineva să-i ofere o brățară și, astfel, să o salveze de la eliminare, ea nu s-a așteptat ca vreun concurent să-i cedeze locul în concurs: „Nu, nu cred, pentru că îi văd pe

toți foarte motivați să își păstreze cartea și să și-o joace până la final”.

Citește și: Lupta se intensifică la "Insula de 1 milion”! Mihai a părăsit competiția, Elena în pericol de eliminare, după abandonul în proba decisivă de aseară

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Isabela a izbucnit în lacrimi înainte ca Elena să plece acasă

Ulterior, prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat, a ținut să o întrebe cum i s-a părut experimentul social, iar concurenta a spus: „A însemnat foarte mult pentru un om ca mine, pentru că mi-am trăit viața doar în linie dreaptă. Niciodată nu am făcut nici stânga, nici dreapta, nu am încercat nimic niciodată, nu din lipsă de curaj și, probabil, pentru că am avut alte preocupări.

Nu m-am urcat în niciun tren care s-a oprit în gara mea, ăsta a fost singurul în care m-am urcat și nu regret că am făcut-o, pentru că am fost foarte fericită”.

După ce Elena a făcut aceste dezvăluiri, concurenților li s-a acordat șansa de a o salva de la eliminare. Însă intuiția acesteia s-a confirmat, întrucât nimeni de pe „Insula de 1 milion” nu s-a arătat dispus să-i cedeze locul.

Citește și: „E timpul să joace și ea” Cine sunt cele patru nominalizări ale Alinei! Ce reacții au avut concurenții de pe Insulă la vederea celor aleși

Cu toate acestea, femeia nu s-a arătat dezamăgită: „Eu după această insulă plec mult mai câștigată, nu am pierdut nimic, am câștigat oameni foarte valoroși și cu asta cred că am spus tot”.

În timpul discursului Elenei, Isabela a început să plângă, iar la final, înainte de a părăsi arena, tânăra a fugit spre ea, pentru a-i oferi o ultimă îmbrățișare. Înainte de a părăsi insula, Elena a ținut să-i spună Isabelei un sincer „Te iubesc!”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!