LACRIMI de BUCURIE. O familie din Neamt va avea ce pune pe masa de sarbatori gratie telespectatorilor Stirilor Kanal D!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

V-am prezentat, in urma cu aproape o saptamana, cazul celor patru copii amarati, din judetul Neamt, care nu stiu ce este acela cadou de Craciun.

Locuiesc impreuna cu parintii si bunicii, intr-o singura camera de cativa metri patrati si nici nu viseaza la o masa imbelsugata de Sarbatori. Ei bine, dumneavoastra ati sarit in ajutorul familiei nevoiase, drept pentru care va multumim!

In urma cu o saptamana, Florentina Enache nici nu stia cum sa-si mai stapaneasca lacrimile de amaraciune, de durere ca nu are ce sa le puna pe masa de Craciun, copiilor sai.

In casa formata dintr-o singura camera, traiesc opt suflete. Pe langa cei patru micuti, Florentina si sotul ei au grija si de parintii barbatului. Cu un ajutor social de 500 de lei trebuie sa hraneasca, in fiecare luna, 8 guri. Cand am intalnit-o pe biata femeie, nu isi mai putea stapanii lacrimile de disperare.

Cand au vazut in ce saracie traiesc acesti copii, oameni cu suflet mare au sarit in ajutorul lor si, impreuna cu Mos Craciun, le-au facut cea mai mare surpriza! Dintr-odata, curtea familiei nevoiase s-a umplut de cadouri, iar copiilor nici nu le venea sa creada

ca au un brad de Craciun, al lor.

##VIDEO129118##

Cu mezinul in brate, Florentina este uimita de ceea ce se intampla in curtea casei ca toate aceste cadouri sunt pentru familia ei. Si ca, dorintele ei s-au indeplinit! Zeci de cutii de cadouri au umplut casa Florentinei, iar copiii, nerebadatori au inceput sa le desfaca. Zambesc multumiti, ca a venit si la ei Mos Craciun.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe langa jucarii, Mos Craciun a venit si cu colindatori.

Bunica micutilor nu-si mai poate stapani emotiile. Ii dau lacrimile de fericire. Cu atat de multe cadouri in casa, Florentina incepe sa le desfaca, impreuna cu cei mici. De pe chipul ei, a disparut ingrijorarea, acum zambeste, este multumita ca prichindeii sai au tot ceea cele trebuie.