La Timisoara intervine armata! 43 de persoane au fost internate dupa deratizarea care a ucis doi copii si o mama

Ministerul Apărării Naționale trimite azi, 21 noiembrie, o echipă care va efectua verificări suplimentare cu echipamente specializate în locaţiile în care s-a identificat prezenţa substanţei toxice.


In articol:

Cazul din Timișoara a șocat toată România! După ce mai mulți oameni au ajuns la spital și doi copii și o femeie au murit din cauza substanței cu care s-a făcut deratizarea, o echipă specială va merge azi pentru a face verificări suplimentare în blocurile respective.

Concret, Ministerul Apărării Naționale trimite azi, 21 noiembrie, o echipă care va efectua verificări suplimentare cu echipamente specializate în locaţiile în care s-a identificat prezenţa substanţei toxice.

În urma rezultatelor obţinute după aceste verificări, în cursul dimineţii zilei de 21.11.2019 se va efectua o acţiune de neutralizare, decontaminare şi igienizare a acestor spaţii, pentru a înlătura orice sursă care ar putea pune în pericol sănătatea locatarilor. La finalizarea acestor acţiuni, se va permite accesul total al locatarilor în imobilele blocuri de locuinţe de la adresele Mioriţa nr. 4 şi Vaida Voievod nr.1”, au transmis autorităţile din Timişoara.

Citeste si: Cum scapi de gandacii de bucatarie cu o planta banala. O ai in camara!

Citeste si: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului

Citeste si: O nouă autostradă în România! Gata, se deschide în doar câteva zile - capital.ro

Încă nu se știe în ce vor consta acţiunile de neutralizare, decontaminare şi igienizare, decizia urmând a fi luată de specialiştii DSP.

Miercuri seară, mai erau internate 43 de persoane, dintre care 32 copii la Spitalul ”Louis Ţurcanu”, 8 adulţi la Spitalul Judeţean şi 3 adulţi la Spitalul Municipal.

sursa: capital.ro

Citeste si: Socant! La Timisoara s-a mai evacuat un bloc in care s-a facut deratizare. Cati copii si adulti sunt in spitale

Citeste si: Timisoara: un bebelus, un copil si o mama au murit ca sobolanii in casa, dupa ce blocul a fost deratizat de catre o firma autorizata

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies