Timisoara: un bebelus, un copil si o mama au murit ca sobolanii in casa, dupa ce blocul a fost deratizat de catre o firma autorizata

Caz şocant în Timişoara, acolo unde după deratizarea unui bloc trei oameni şi-au pierdut viaţa. Este vorba despre o femeie şi doi copii.


In articol:

Conform ultimelor informaţii, soţul femeii decedat se află în stare extrem de gravă în aceste momente. Se pare că totul s-ar fi întâmplat din cauza unor substanţe neurotoxice care au fost utilizate de către firma contractată de asociaţia de locatari pentru a se face deratizarea, printre care şi pesticide, conform Digi24.

Substanţe pentru exterminarea şobolanilor, inesticide şi pesticide

Conform declaraţiilor reprezentanului ISU prezent la faţa locului, firma care s-a ocupat de dezinsecţie a utilizat Deadină, Tetramină şi Raticid Rotex şi nu numai. Există însă supiciunea că moartea celor trei a survenit după ce s-ar fi folosit inclusiv pesticid. “Am primit o informare despre cele trei decese. Efectuăm această primă cercetare pentru a afla clasa de substanțe. A fost evacuat primul imobil, 200 de apartamente. În urma primei cercetări chimice, s-a constatat faptul că pe casa scării între etajele 3 și 4, s-a constat prezența slabă a unei substanțe neurotoxice.

Citeste si: Primele rezultate ale AUTOPSIEI baiatului de 8 ani din Pecineaga, Iulian Bitica!

Citeste si: Tinea dieta ca sa slabeasca, dar a murit, la 20 de ani! Ce facea tanara

În cursul zilei de vineri, s-a efectuat o dezinsecție. În procesul verbal au fost trecute următoarele substanţe: deadină, tetramedină, raticid ratex. Nu s-a constatat prezența de substanțe radioactive. La etajul 3 și 4 a fost nivelul cel mai ridicat de substanțe neurotoxice. După cercetarea chimică vom lua măsuri. Au fost trecute substanțele cu care s-a acționat, urmează să vedem cum va decurge ancheta”, a declarat reprezentantul ISU, prezent la faţa locului, relateaza fanatik.ro

Ce măsuri au luat autorităţile din Timişoara

Subprefectul judeţului Timiş, Daniel Cristian Frănţescu, a oferit detalii despre măsurile care au fost luate în urma nenorocirii petrecute în blocul în care trei oameni şi-au pierdut viaţa: “Astăzi, la ora 12:45 am fost informat despre o problemă pe strada Miorița nr 8. Până la această dată știm că avem trei decese. La ora 14:00, am convocat Comitetul Județen pentru Situaţii de Urgenţă şi s-a dispus evacuarea imediată a tuturor locuitorilor, evaluarea medicală, relocarea în locații pe raza municipiului Timișoara şi cercetarea și centralizarea datelor, ca până la finalul zilei să avem o situație clară”, a declarat subprefectul județului Timiș, Daniel Cristian Franțescu.

sursa: fanatik.ro

Citeste si: Colectiv. Ce se intampla la patru ani de la dezastrul care a indoliat Romania

Citeste si: Pakistan - Un tren plin cu oameni a luat foc: 65 de morti si zeci de raniti. Imaginile groazei

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate