La mulți ani, Muzaffer din serialul Aripi frânte! Iată câți ani a împlinit celebrul actor Fatih Al și ce mesaj i-a transmis fosta lui colegă de platou, Deniz Bolışık!

,
aripi frante

Fatih Al, alături de colega lui de platou din serialul Aripi frânte

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndrăgitul actor Fatih Al și-a sărbătorit astăzi, 12 septembrie, ziua de naștere și a primit multe mesaje cu felicitări din partea celor dragi.

Fatih Al, care a făcut furori cu rolul Muzaffer în serialul Aripi frânte, se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai Turciei. Cu o experiență de peste douăzeci de ani în domeniul actoriei, Fatih Al a fascinat publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită carismei sale captivante și a talentului sau uluitor. De curând, celebrul actor și-a sărbătorit ziua de naștere și a fost surprins de către colegii săi de breaslă cu multe mesaje de suflet.

Printre colegii care l-au felicitat s-a numărat și fosta lui partenera de platou, Deniz Bolışık.

La mulți ani, Muzaffer din serialul Aripi frânte! Iată câți ani a împlinit celebrul actor Fatih Al

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe carismaticul actor Fatih Al, încă din anul 2014, când a jucat rolul secundar Matrakçı Nasuh, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, care i-a adus mare succes în carieră pe atunci. Iar recent, îndrăgitul actor a revenit la Kanal D în serialul Aripi frânte cu rolul principal Muzaffer, în care a jucat magistral alături de superba actrița Deniz Bolışık.

Fatih Al s-a născut în 1976, în Ankara, acolo unde a crescut și a studiat peste ani. Deși inițial și-a dorit să studieze actoria, ulterior la vârstă majoratului Fatih a decis să se înscrie la Facultatea de Istorie și Geografie, în cadrul Universității din Ankara, pe care a absolvit-o cu brio.

În clipă în care a realizat că nu se regăsește în meseria de profesor, Fatih Al a hotărât să revină la marea lui dragoste, actoria și s-a înscris la Facultatea de Teatru în Ankara, după care a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Ankara.

În anul 2006 a debutat și pe platourile de filmare, ale serialului Sihirli Annem, care a însemnat și primul pas către carieră de succes din prezent. Au urmat multe roluri în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese de-a lungul celor două decenii de carieră.

Citeste si: Fatih Al, detalii neștiute despre personajul pe care îl interpretează în serialul ”Aripi frânte”. Care este legătura dintre el și Muzaffer: ”Nu este un bărbat care să poată iubi ușor”

Astăzi, 12 septembrie, celebrul actor Fatih Al a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani și a primit multe mesaje de felicitare atât din partea persoanelor sale dragi, cât și din partea colegilor săi de breaslă. Primul mesaj și cel mai important a venit din partea iubitei sale, Jasmin, o renumită cântăreață din Turcia, care și ea și-a sărbătorit ziua de naștere cu doar o zi în urmă, pe 11 septembrie. Însă celebrul actor a primit un mesaj de suflet și din partea fostei sale partenere de platou din serialul Aripi franțe, care i-a devenit și bună prietenă, Deniz Bolisik, actrița care a jucat rolul Nefise.

Citeste si: El a fost marea iubire a celebrei Deniz Bolışık, actrița care joacă rolul Nefise în serialul Aripi frânte! Iată de ce își dorea frumoasa actriță ca relația lor să rămână secretă!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

El a fost marea iubire a celebrei Deniz Bolışık, actrița care joacă rolul Nefise în serialul Aripi frânte! Iată de ce își dorea frumoasa actriță ca relația lor să rămână secretă!

Situația frontului, varianta rusă: Forțele ruse au distrus șase posturi de comandă ale trupelor ucrainene

El a fost marea iubire a celebrei Deniz Bolışık, actrița care joacă rolul Nefise în serialul Aripi frânte! Iată de ce își dorea frumoasa actriță ca relația lor să rămână secretă!

Cine este și câți ani are Ceylan din serialul Aripi frânte! Iată ce actor celebru i-a fost mentor talentatei Öykü Naz Altay la începutul carierei sale în actorie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies