La mulți ani, Demet Ozdemir! Anul acesta, celebra actriță nu a sărbătorit așa cum obișnuia ziua sa de naștere ci a celebrat printr-un act de caritate!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2023, 00:43

Demet Ozdemir și-a dedicat anul acesta ziua de naștere unui act caritabil de strângere de fonduri pentru sinistrați! „Suntem unul lângă altul, zilele mai bune sunt aproape! Vă iubesc foarte mult!” Iată ce mesaj emoționant a transmis celebra actrița în cea mai importantă zi din viața sa!

Demet Ozdemir a împlinit pe 26 februarie, 31 de ani și se numără printre cele mai apreciate și bine cotate actrițe ale momentului în Turcia. De-a lungul celor zece de ani de activitate pe platourile de filmare, frumoasă actrița a dovedit un talent desăvârșit și o carisma aparte, devenind din ce în ce mai admirată și apreciată de publicul din Turcia și din străinătate. Telespectatorii din România au cunoscut-o încă din anul 2014, când

a jucat în producția În dragoste și în război, iar ulterior această a revenit la Kanal D în serialul Prizonieră destinului, în care a jucat rolul principal alături de renumitul actor Ibrahim Celikkol. Deși de curând, îndrăgită Demet Ozdemir ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere, această a decis că anul acesta să nu organizeze o petrecere alături de prieteni și rude, ci să dedice ziua ei de naștere în scop caritabil, pentru a
veni în sprijinul sinistraților.

La mulți ani, Demet Ozdemir! Anul acesta celebra actriță nu a sărbătorit așa cum obișnuia ziua sa de naștere ci a celebrat printr-un act de caritate

Efectele devastatoare ale cumplitelor cutremure care s-au produs recent în Turcia i-au adus mare tristețe în suflet celebrei actrițe Demet Ozdemir, care s-a simțit îngenunchiată de mâhnire din cauza că mii de oameni și-au pierdut viață și mulți

alții au rămas pe drumuri. Renumita actriță și soțul ei au sărit încă din primele zile de la declanșarea infernului în țara lor și s-au implicat trup și suflet în campania de ajutorare a sinistraților.

Citește și: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, va deveni mămică? „Vin la tine” Iată postarea care i-a derutat pe fanii celebrei actrițe!

Deși pe data de 26 februarie, Demet Ozdemir a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani, această a decis că anul acesta să nu sărbătorească așa cum obișnuia, deoarece tristele evenimente din Turcia i-au pricinuit mare tristețe și a dorit să empatizeze cu semenii săi greu încercați de soarta, recurgând la un gest de altruism pentru a veni în sprijinul lor.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Prin intermediul Fundației “İyilik Paylas” (Împarte Bunătate), actrița a făcut apel către fanii ei pentru a dona în sprijinul sinistraților, greu încercați din cauza cutremurelor devastatoare care au afectat zece provincii ale Turciei: Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye și Adana. Donațiile mai mici sau mai mari vor ajunge la İhtiyaç Haritası și vor fi cumpărate corturi pentru cei care au mare nevoie.

Chiar de ziua ei de naștere, actrița a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de socializare, acolo unde le-a mulțumit tuturor celor care au sărit în ajutorul sinistraților și au contribuit cu fonduri în campania lansată de ea.

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, decizie uluitoare la scurt timp după nuntă! Iată ce va face celebra actriță cu una dintre cele trei rochii de mireasă purtate la evenimentul vieții sale!

„Cu toții avem aceeași povară în inimile noastre. În timp ce milioane de oameni care și-au pierdut casele, locurile de muncă, am încercat să rămânem împreună și să cooperăm. Durere suntem toți și avem un drum lung de parcurs...
Ieri a fost ziua mea de naștere. Aș dori să mulțumesc tuturor fanilor mei care au răspuns apelului pe care l-am făcut de ziua mea alături de „İhtiyaç Haritası” și au ajutat la atingerea sumei totale a donației în scurt timp. Modul care ni se potrivește cel mai bine pentru a face față acestei dureri este solidaritatea. Va mulțumesc foarte mult că ați făcut ziua mea atât de semnificativă cu donațiile voastre! Mână în mână, suntem unul lângă altul, zilele mai bune sunt aproape! Va iubesc foarte mult!”, a scris actrița pe Instagram.

Citește și: Demet Ozdemir, gest fără precedent pentru ajutorarea sinistraților din Turcia! Iată ce a decis actrița să se întâmple chiar de ziua ei de naștere!

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?