La ce interventie estetica secreta a apelat Culita Sterp inainte de Survivor Romania 2021! Abia acum a recunoscut fostul Faimos

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 22:30
Culita Sterp, interventia estetica secreta de care nimeni nu stia

Culita Sterp a fost nevoit sa mearga recent la medic, insa nu orice fel de medic pentru a-si remedia o problema mai putin stiuta de fanii cantaretului.

Daca multi se asteptau ca fostul Faimos de la Survivor Romania 2021 sa mearga la medic cu piciorul, avand serioase probleme in urma accidentarilor din competitie, iata ca prima oprire a cantaretului a fost sa isi rezolve problema cu parul. Culita Sterp a dezvaluit ca in urma cu sapte luni si-a facut un implant cu par, iar conditiile de la Survivor Romania au deteriorat foarte tare scalpul si calitatea parului asa ca a fost nevoie de o intervenite facuta de medicul specialist.

Culita Sterp, interventie estetica la nivelul scalpului

Citeste si: Catalin Morosanu, dezvaluiri in premiera despre Jador si Georgiana: "Se iubesc cu adevarat!" Ce urmeaza sa se intampla cu cei doi?

"La 7 luni după implat, părul meu arată bine, chiar dacă nu a văzut cinci luni șamponul, decât apa. Am venit să fac niște injecții mici că mi s-a cam rărit părul.

De fapt, așa era, dar cum nu m-am spălat cinci luni de zile decât cu apă de mare, am venit să-l reparăm'
, le-a povestit Culiță Sterp fanilor.

Culita nu a ezitat sa surprinda in imagini procedura prin care a trecut scalpul sau pentru ca fanii sai sa vada exact prin ce trece dupa dura competitie la care a luat parte timp de cinci luni.

In acest moment, Culita se pregateste sa devina tata, iar Daniela Iliescu ar putea naste in orice moment, medicul anuntandu-i ca pe 10 iunie ar fi data exact cand iubita cantaretului ar putea aduce pe lume primul lor copil.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Culita Sterp asteapta ca Daniela Iliescu, iubita lui, sa nasca in orice moment

Citeste si: Culita Sterp, indragostit din liceu de Daniela Iliescu. Ce mesaje de iubire ii scria atunci Faimosul de Survivor Romania! DOVADA ca legatura dintre cei doi era foarte puternica de atunci

Daniela Iliescu:  Mi-au spus că o să fie un copil mare. Mic nici nu avea cum. 1,75 cu 1,96. Este un bebe mare, dar nu prea vrea să vină.

Culiță Sterp:  Eu te apreciez că vrei să naști natural, mi-e frică să fiu acolo, să te văd cum suferi.

Daniela Iliescu:  Nu vreau să vezi. Te traumatizezi și tu și eu.

 


În ediția de vineri, 17 mai, Cosmin i-a făcut o surprinză neașteptată Ștefaniei. Concurenta a rămas plăcut surprinsă de gestul tânărului.