La 21 de ani a suferit un accident cumplit, piciorul i-a fost amputat, iar la scurt timp a intrat în moarte clinică. Drama prin care Silviu Prigoană a trecut în urmă cu mai mulți ani: ”9 minute am fost pa”

,

Silviu Prigoană a vorbit despre accidentul care i-a schimbat viața în cadrul emisiunii online ”Fiță cu Adiță”. După ce și-a pierdut piciorul într-un accident de muncă, afaceristul a intrat în moarte clinică.

Silviu Prigoana a făcut dezvăluiri fără precedent despre accidentul care i-a marcat viața. Invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, fostul politician a mărturisit cu s-a luptat între viață și moarte.

Timp de nouă minute a fost în moarte clinică

Cum a reușit Silviu Prigoană să treacă peste urmările accidentului

Silviu Prigoana vorbit fără perdea despre accidentul care i-a marcat viața și care l-a adus în situația în care astăzi poartă un picior de lemn, așa cu l-a numit fostul politician. Avea doar 21 de ani când a trecut prin coșmarul vieții lui, însă, din răsputeri, a încercat să nu se lase doborât de cele întâmplate și a dezvăluit că el a fost cel care și-a tăiat tendonul, atunci când toată lumea se temea de urmările accidentului.

”S-a învârtit un capac care trebuia prins într-un șurub, când a făcut revizia la aparatul respectiv, cineva a uitat să pună niște piulițe și când am călcat eu pe el s-a învârtit capacul și mi-a intrat piciorul într-un melc, cum este melcul de la mașina de tocat, și a învârtit acolo vreo doi metri...Pe moment nu am simțit nimic, s-a oprit utilajul, dar nu au reușit să mă scoată.

Nu am simțit nimic, pentru că adrenalina când și-a dat drumul nu mai simți nimic, după încep nervii să se enerveze și simți durerea...Mi-am tăiat eu tendonul...laba piciorului era întinsă vreo doi metri”, a dezvăluit Silviu Prigoană.

Deși a tratat cu maturitate tot ce s-a întâmplat, ce avea să urmeze l-a afectat foarte mult. După ce și-a pierdut piciorul, oamenii au început să-l izoleze, nu mai putea merge la fotbal, iar timp de un an a stat în cârje, ulterior a intrat în moarte clinică. 

Citeste si: Cum a încercat fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană să se sinucidă. Mărturiile cutremurătoare ale vedetei TV

Silviu Prigoană a fost în moarte clinică: ”9 minute am fost pa”

Când credea că lucrurile se îmbunătățesc, afaceristul a intrat în moarte clinică, după ce a fost supus la trei anestezii, căci osul i-a intrat în cangrenă.

”Am avut trei anestezii, tot mi-au sculptat pentru că îmi intra osul în cangrenă, piciorul era tăiat de sub tibie și încercau să-mi țină cât mai lung bontul...Vreo 9 minute am fost puțin plecat, m-au ținut în respirație artificială”, a mai spus Silviu Prigoană.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu trece prin momente teribile, după ce tatăl ei s-a stins din viață! Ce mesaj sfâșietor a transmis vedeta pe contul ei de socializare

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum a încercat fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană să se sinucidă. Mărturiile cutremurătoare ale vedetei TV

Stare de urgență în București! Un bărbat surdo-mut amenință că se sinucide, soția a luat banii din bancă și a fugit

Cum a încercat fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană să se sinucidă. Mărturiile cutremurătoare ale vedetei TV

Fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană a încercat să se sinucidă, la școală: ''Din cauza ei băiatul meu a vrut să se sinucidă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies