Adriana Bahmuțeanu trece prin momente teribile, după ce tatăl ei s-a stins din viață! Ce mesaj sfâșietor a transmis vedeta pe contul ei de socializare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 feb 2022, 13:37

Adriana Bahmuteanu este in doliu

Sursa: Facebook Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu este în doliu. Vedetă suferă cumplit după ce tatăl ei s-a stins din viață.

Celebra Adriana Bahmuțeanu trece prin cea mai grea perioada din viață să, după ce tatăl ei a decedat. Îndrăgită vedetă a făcut tristul anunț despre dispariția tatălui ei cu câteva ore în urmă pe contul ei de socializare, acolo unde obișnuiește să le împărtășească fanilor ei noutăți din viață să.

Adriana Bahmuțeanu trece prin momente teribile, după moartea tatălui ei!

Dacă pe plan profesional, Adriana Bahmuțeanu s-a bucurat de succes de-a lungul carierei sale, în ceea ce privește viața personală, aceasta s-a confruntat cu multe probleme.

Însă tocmai în momentul în care lucrurile păreau că s-au echilibrat în viața sa privată, Adriana a primit o lovitură puternică, decesul tatălui ei, pe care l-a considerat mereu un model și de la care a învățat multe lucruri importante.

Citeste si: Cum a încercat fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană să se sinucidă. Mărturiile cutremurătoare ale vedetei TV

Silviu Prigoană se pregătește să devină bunic! Fostul om de afaceri arată senzațional la 57 de ani!

În urmă cu doar câteva ore, Adriana Bahmuțeanu a publicat pe contul ei de socializare un mesaj de-a dreptul sfâșietor, prin care a anunțat decesul părintelui ei și totodată a făcut și câteva martusiriri tulburătoare. Vedeta a scris că își dorea enorm să îl mai aibă aproape pe tatăl ei și să nu fi plecat în lumea de dincolo atât de devreme. Aceasta i-a mulțumit parintelui ei pentru tot ceea ce este astăzi, datorită faptului că l-a avut mereu drept model în viață.

"Aș fi vrut să mai trăieșți puțin,să mai stăm de vorba, să mai bem un vin, tu să faci un rebus, să ne veselim...  Drum lin în Marea Trecere, dragă tată!
Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat minunatul dar care se numește Viață, pentru tot ce m-ai învățat, pentru susținere și pentru că m-ai ales să îți fiu fiica!!! Știu că ai fost mândru de mine, de tot ceea ce am preluat de la ține-reziliența, onestitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, modelul autodidact care mi-a folosit în viață!
Îmi pare rău pentru toată suferință pe care ai îndurat-o,pentru toată durerea pe care ai simțit-o, pentru toate nedreptățile pe care le-ai

trăit dar știu că acolo, în lumea fără durere și întristare ți-ai găsit în sfârșit Pacea!
Dumnezeu să te odihnească în Marea familie eternă a Universului!", a scris Adriana pe contul ei de socializare.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, în doliu: „Drum lin în Marea Trecere, dragă tată!”. Mesajul trist transmis de fosta prezentatoare TV

 


Cookies