Kıvanç Tatlıtuğ și Bașak Dizer vor deveni părinți la finalul lunii aprilie! Cei doi soți au anunțat ce prenume inedite va purta fiul lor! Celebrul actor s-a inspirat din serialul În dragoste și în război!

,
Kıvanç Tatlıtuğ și Basak Dizer

Kıvanç Tatlıtuğ și Basak Dizer, un cuplu reusit 

[Sursa foto: Instagram Kıvanç Tatlıtuğ]

Viitorii părinți, Kıvanç Tatlıtuğ și Bașak Dizer, au anunțat de curând, cu doar două săptămâni înainte de nașterea fiului lor ce prenume va purta bebelușul!


In articol:

Celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ cunoscut publicului din România datorită rolurilor magistral interpretate în serialul În dragoste și în război, în anul 2014 și apoi în producția La răscruce, în anul 2021.

Kıvanç Tatlıtuğ și Bașak Dizer vor deveni părinți la finalul lunii aprilie! Cei doi soți au anunțat ce prenume inedite va purta fiul lor

În toamna anului trecut, celebrul Kıvanç Tatlıtuğ și soția lui, Basak Dizer, o renumită creatoare de modă, au confirmat vestea că vor deveni părinți. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2016, la Paris, într-o locație de basm, în compania rudelor și a câtorva prieteni apropiați și încă de atunci au declarat că își doresc să devină părinți, însă destinul le-a adus acest miracol abia în anul 2021, după aproape cinci ani de la căsătorie.
În luna noiembrie 2021, presă din Turcia a anunțat că celebra creatoare de modă, Basak Dizer în vârstă de 44 de ani, soția renumitului actor Kıvanç Tatlıtuğ, este însărcinată în 3 luni, iar ulterior surse apropiate ale celor doi soți au confirmat vestea că vor avea un băiețel, spre marea lor bucurie.

Kıvanç Tatlıtuğ și Basak Dizer

Kıvanç Tatlıtuğ și Basak Dizer, doi viitori parinti fericiti

[Sursa foto: Instagram Kıvanç Tatlıtuğ]

Citeste si: Celebrul Kıvanç Tatlıtuğ, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată! Carismaticul actor a renunțat la profesia lui de bază? Iată cum a fost surprins!

"Vestea m-a făcut foarte fericit.

În primul rând, aș vrea să mulțumesc foarte mult, tuturor celor care au împărtășit acest frumos sentiment al nostru. Vă mulțumesc și vouă. Este un sentiment foarte frumos. Suntem foarte fericiți. Dumnezeu să-i ajute pe toți cei care își doresc. Observăm și noi procesul. Suntem încă noi. Învățăm și noi.", a spus atunci îndrăgitul actor Kıvanç Tatlıtuğ, potrivit viatacuaromadecafea.com

De curând, presa din Turcia a vehiculat detalii despre îndrăgitul cuplu format din Kıvanç Tatlıtuğ și Basak Dizer. Aceștia au ales deja cele două prenume pentru fiul lor. Potrivit viatacuaromadecafea.com, frumoasă Basak Dizer va naște în ultima săptămâna a lunii aprilie, la un spital privat din Istanbul. Se pare că în privința numelui ales pentru fiului lor, Kıvanç Tatlıtuğ și Basak Dizer au decis că micuțul să poarte prenumele Kurt Efe Tatlıtuğ. Îndrăgitul actor s-a inspirat cu siguranță din denumirea serialului În dragoste și în război, în care a jucat în anul 2014 și care i-a adus primul mare succes în carieră.

Kıvanç Tatlıtuğ și Basak Dizer

Basak Dizer, sotia celebrului actor Kıvanç Tatlıtuğ

[Sursa foto: Instagram Basak Dizer]

Citeste si: Kıvanç Tatlıtuğ, primele declarații după ce s-a aflat că va deveni tată pentru prima dată! Celebrul actor a dezvăluit sexul bebelușului!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Kivanc Tatlitug, carismaticul Kadir din serialul ”La răscruce”, revine într-un nou rol. În ce producție va juca îndrăgitul actor

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Celebrul Kıvanç Tatlıtuğ, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată! Carismaticul actor a renunțat la profesia lui de bază? Iată cum a fost surprins!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies