Kinga îi fură un sărut lui Nicolas, în camera roșie! „Nici mie nu-mi vine să cred!” Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, joi, 7 iulie 2022, într-o nouă ediție de senzație, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

,
casa iubirii

Kinga si Nicolas se saruta

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga și Nicolas se apropie din ce în ce mai mult și încearcă să formeze un cuplu, in Casa iubirii.


In articol:

În ediția de miercuri, tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii. Alexandra a cedat nervos și a încercat să le pună la punct pe fete, după ce acestea au acuzat-o că le-a amenințat cu moartea. Reacțiile n-au întârziat să apară și astfel spiritele s-au încins în casă fetelor, acolo unde Alexandra a fost pusă la zid din cauza comportamentului ei.

Kinga îi fură un sărut lui Nicolas, în camera roșie! „Nici mie nu-mi vine să cred!”

Conflictul aprig iscat între fete a fost aplanat de Ionuț și de Adrian care au venit să calmeze spiritele, crezând că iubitele lor ar putea fi agresate. În cele din urmă fetele s-au liniștit in clipa in care Alexandra a părăsit casa si băieții s-au retras. 

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, dragostea va pluti în aer din nou. Kinga se va întâlni în camera roșie cu Nicolas, unde vor încerca să afle detalii unul despre celălalt și chiar se vor apropia din ce în ce mai mult. Înainte de a pleca din camera roșie, Nicolas o va îmbrățișa tandru pe Kinga, iar frumoasa blondina îi va fură un sărut, semn că începe să-l placă pe carismaticul tânăr.

Citeste si: Alexandra, reacție nervoasă fără precedent în Casa iubirii! „Toată lumea să tacă!” Larisa își iese din minți și sare să o pună la punct pe Alexandra! Iată până unde va ajunge conflictul lor!

Nicolas: Mi-a fost dor de ține!

Kinga: Zici! Hai să mai stăm un pic! Ți-am dat un pupic!

Larisa: I-a furat un pupic lui Nicolas în camera roșie!

Kinga: L-am pupat așa și pe urmă m-am dus așa spre ușa înapoi! Și l-am luat și l-am pupat așa rapid!

Se pare că acest sărut a fost foarte așteptat de majoritatea concurenților și toți voiau să vadă când va ceda Kinga sau dacă îl va acceptă pe chipeșul Nicolas cu adevărat, sau încă este la fel de nehotărâtă. Pe de altă parte, Nicolas este foarte fericit după întâlnirea avută cu Kinga și le povestește băieților ce s-a întâmplat, cu zâmbetul pe buze, spunându-le că nu îi vine să creadă.

Citeste si: Cine este Xenia, noua concurentă din Casa iubirii? Iată cine este băiatul care i-a atras atenția și pe care își dorește să-l cucerească! „Mă mai recunoști?” Cei doi s-au cunoscut în afară emisiunii!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Odeh, prima reacție după ce a fost descalificat! Ce mesaj emoționant a transmis tânărul la scurt timp după ce a părăsit Casa iubirii! „Am plecat cu o persoană de care m-am...

Poliţist bătut în Cluj: Colegii agentului au tras focuri de armă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Andreea Mantea a reușit să încapă în rochia pe care și-a cumpărat-o anul trecut. Ce mărime a ajuns să poarte acum vedeta TV

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies