Cine este Xenia, noua concurentă din Casa iubirii? Iată cine este băiatul care i-a atras atenția și pe care își dorește să-l cucerească! „Mă mai recunoști?” Cei doi s-au cunoscut în afară emisiunii!

,
casa iubirii

Xenia este noua concurenta din Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Xenia este noua concurentă din Casa iubirii. Emoționată, tânăra a dezvăluit că a intrat în emisiune pentru un anumit băiat!


In articol:

În ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, băieții au avut parte de o surpriză de proporții în clipă în care au realizat că o nouă concurență a pășit în casă lor.

Însă și mai mare le-a fost mirarea tuturor când Sorin a fost cel chemat în camera roșie de către Xenia, nouă concurentă, care se pare că a venit special pentru a-l cunoaște mai bine pe carismaticul Sorin și chiar să formeze un cuplu dacă totul va decurge bine.

Cine este Xenia, noua concurentă din Casa iubirii? Iată cine este băiatul care i-a atras atenția și pe care își dorește să-l cunoască

În camera roșie, Xenia i-a dezvăluit lui Sorin că i-a scris cu câteva săptămâni în urmă, însă tânărul i-a spus că nu își amintește vag că i-a cerut ajutorul pentru a intră în emisiune că și concurență. Însă între timp tânăra care deja era înscrisă, a fost anunțată că este așteptată să între în Casa iubirii. Vizibil emoționat, Sorin a încercat să afle cât ai multe detalii din viața Xeniei printre care și de ce a venit în emisiune.

Iar superbă blondă i-a mărturisit că a venit să-l cunoască pe el în primul rând.

Citeste si: Odeh, prima reacție după ce a fost descalificat! Ce mesaj emoționant a transmis tânărul la scurt timp după ce a părăsit Casa iubirii! „Am plecat cu o persoană de care m-am atașat nespus de mult” Iată cine l-a consolat!

„Îmi doresc să te cunosc pe ține întâi! Nu știe că nimeni că am venit, tu ești primul! Sigur vreau să-i cunosc pe toți, dar că și tipologie de bărbat, tu mi-ai atras atenția!”, a spus Xenia.

Între timp, celelalte fete au auzit că o nouă concurență a venit în casă și au început să își dea cu părerea despre ce s-ar putea înfiripă între ea și Sorin. Însă și băieți au posibilitatea să urmărească pe monitor ceea ce se petrece în Camera Roșie, iar Radu a spus că arde de nerăbdare să o cunoască pe Xenia.

In timpul conversației lor din camera roșie, frumoasa Xenia i-a povestit lui Sorin că lucrează în Cluj, la recepția unui hotel de cinci stele, bonă, hostess, mai multe ocupații, dar și că practică sala de doi ani, pentru reuși sa se mențină in forma. 

Xenia: Îmi place să fiu energică tot timpul!

Sorin: Tu trebuie să-ți găsești o persoană care nu e așa energică! Să-i dai de la ține!

Xenia: Am nevoie de un bărbat energic, pozitiv, că mine! Sunt temperată totuși!

Sorin: O să vezi că e o experiență frumoasă pentru ține și nu se știe niciodată poate îți intră un Făt-Frumos!

Xenia: Sau poate e aici! Oricum nu am venit neapărat pentru ține! Vreau să-i cunosc pe toți concurenții!

Citeste si: Andreea Mantea, urmărită în trafic de mașina de poliție cu girofarul aprins: "Trageți pe dreapta!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Grațiela o demască pe Bianca după ce a fost eliminată de la Casa Iubirii: "Își bate joc de Adrian, nu simte nimic pentru el!" Detalii exclusive despre relația celor...

Convorbire telefonică: Emmanuel Macron i-a promis lui Volodimir Zelenski noi sancţiuni împotriva Rusiei

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Detalii picante despre întâlnirile secrete dintre Grațiela si Odeh! Unde s-au refugiat după eliminarea de la Casa Iubirii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies