Kinga, ceartă aprigă cu Bianca, din cauza lui Nicolas! Orbită de gelozie Kinga o va pune la punct pe Bianca! Aflați ce se va întâmplă vineri în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 iul 2022, 20:09

Kinga și Bianca ajung la cuțite! Mărul discordiei este Nicolas! Aflați până unde va ajunge ceartă celor două concurente!

În ediția de joi, în Casa iubirii, Kinga și Nicolas s-au întâlnit în camera roșie, unde au discutat despre ceea ce simt reciproc și despre ceea ce își doresc unul de la altul. La finalul întâlnirii lor, Kinga a făcut primul pas către Nicolas, sărutându-l brusc și rapid pe chipeșul tânăr.

Kinga, ceartă aprigă cu Bianca, din cauza lui Nicolas! Orbită de gelozie Kinga o va pune la punct pe Bianca

Vineri în Casa iubirii, tensiunile vor atinge din nou cote maxime în casă fetelor acolo unde Kinga și Bianca vor ajunge la cuțite, mărul discordie fiind nimeni altul decât Nicolas.

În timpul unei discuții, Kinga afirmă despre Bianca faptul că nu are altă varianta de a formă un cuplu decât Adrian. Însă replică Biancăi o va ului pe Kinga, deoarece această ii spune că ar avea drept rezervă chiar pe Nicolas, fapt ce o va înfuria teribil pe Kinga.

Kinga: Te-ai împăcat cu Adrian pentru că n-ai altă varianta!

Bianca: De ce n-am altă varianta! Este Nicolas!

Kinga: Opa! Ți-am spus că îți place de el și că te-am făcut să recunoști acum! Ce întrebare îți pun eu și ce-mi răspunzi tu!

În cele din urmă, Bianca și Kinga ajung la un alt subiect de discuție și anume pe cine să voteze pentru a pleca acasă în următoarea Gala.

În vreme ce Bianca va spune că preferă că Radu să plece, Kinga își dorește că oricine să plece în afară de Nicolas, pe care îl place.

Bianca: Să plece băieții care vor, numai nu ai noștri!

Kinga: Pe cine să votez eu!

Bianca: Pe Radu!

Radu: Știam! Pe Bianca o înțeleg să mă voteze că abia așteaptă se chinuie de trei-patru săptămâni să mă tot voteze!

Bianca: Hai Radu că te-am votat că lider și m-ai făcut tot proastă!

Cine a fost Badea Cârțan, supranumit „Dacul care a coborât de pe Columna”

Citeste si: Kinga a făcut primul pas în relația cu Nicolas! „Ți-am dat un pupic” Îl place cu adevărat sau i-a fost teamă să nu-l piardă definitiv? Iată ce detalii uluitoare au ieșit la iveală in Casa iubirii!

Citeste si: Alexandra, reacție nervoasă fără precedent în Casa iubirii! „Toată lumea să tacă!” Larisa își iese din minți și sare să o pună la punct pe Alexandra! Iată până unde va ajunge conflictul lor!

 


Cookies