Kinga a făcut primul pas în relația cu Nicolas! „Ți-am dat un pupic” Îl place cu adevărat sau i-a fost teamă să nu-l piardă definitiv? Iată ce detalii uluitoare au ieșit la iveală in Casa iubirii!

,

Kinga și Nicolas s-au întâlnit în camera roșie pentru a se cunoaște mai bine! Blondina i-a furat un pupic tânărului Nicolas și astfel a făcut ea primul pas.


In articol:

În ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii, o nouă idilă pare că se înfiripă între Kinga și Nicolas, după câteva zile în care au tot încercat să să apropie. Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie, acolo unde au discutat despre ei și au încercat să afle detalii reciproc.

Kinga a făcut primul pas în relația cu Nicolas! „Ți-am dat un pupic”

Dornică să-l cunoască pe carismaticul Nicolas și să aibă câteva momente între patru ochi, Kinga a urcat în camera roșie, acolo unde l-a chemat pe chipesul tânăr. Vizibil emoționat, Nicolas și-a făcut apariția în camera roșie acolo unde îl aștepta frumoasă blondina și au început să poarte o conversație plăcută.

Nicolas i-a mărturisit faptul că este deranjat de atitudinea ei deoarece nu este deloc hotărâtă și nu știe ce anume vrea de la el. Tânărul o acuză că i-a pus inima pe jar și acum prelungește perioada de cunoaștere și îl scoate din minți această așteptare.

Citeste si: Kinga, reacție nervoasă fără precedent în Casa iubirii! „Să se ducă acasă” Iată care a fost mărul discordiei și cum a răbufnit concurenta după o ceartă aprigă cu Alexandra!

Kinga: Cunoașterea mea o lungesc cât vreau eu!

Nicolas: Și eu o lungesc cu cine vreau!

Kinga: Să știi că eu am inredere în ține! M-am trezit așa peste noapte și chiar am încredere în ține! Poate să spună lumea ce vrea despre ține, dacă nu am dovezi! Poate primesc și eu mesaje despre ține!

Nicolas: Da, eu nu primesc! Vezi că Kinga vrea să o tărăgănească, să se lungească! Mi-am asumat și chestiile astea! Mi-am asumat înainte să vin aici că față cu care o să fiu o să primească tot felul de mesaje!

Înainte de a-și lua rămas bun, Kinga a sărit să-l îmbrățișeze pe Nicolas și într-o clipă a profitat de apropierea lor și i-a furat un sărut.

Deși a fost un sărut mic și nevinovat, cei doi au plecat fiecare în casă lui extrem de emoționați dar și fericiți în același timp.

Citeste si: Kinga îi fură un sărut lui Nicolas, în camera roșie! „Nici mie nu-mi vine să cred!” Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Kinga îi fură un sărut lui Nicolas, în camera roșie! „Nici mie nu-mi vine să cred!” Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, joi, 7 iulie 2022, într-o nouă ediție de...

Federația Sanitas acuză Ministerul Sănătății că vrea să taie voucherele de vacanță pentru mai multe categorii de angajați

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Mantea a reușit să încapă în rochia pe care și-a cumpărat-o anul trecut. Ce mărime a ajuns să poarte acum vedeta TV

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies