Kinga, altercație neașteptată cu Sorin! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, într-o nouă ediție incendiară, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

,

Spiritele se vor încinge miercuri în Casa iubirii, unde Kinga îi declara din nou război lui Sorin.


In articol:

După ce în ediția de marți, Kinga i-a declarat război Mariei și i-a lansat numai replici acide și jignitoare, în ediția de miercuri, in Casa iubirii, concurenta va primi o pedeapsă, de a face curățenie toată ziua în casa băieților. Însă va ajunge să declanșeze și o dispută cu Sorin, cel cu care s-a mai confruntat în trecut.

Kinga, altercație neașteptată cu Sorin

În ediția de miercuri, în Casa iubirii atmosfera va deveni din nou tensionată. O dată cu intrarea Kingai în casă băieților lucrurile vor scapă iar de sub control. Concurenta va primi o pedeapsă după ce cu o zi în urmă i-a declarat război Mariei.

Citeste si: Kinga, amenințare fără precedent în Casa iubirii! ”Să vezi în gală, te dau afară” Iată pe cine vrea concurenta să elimine din competiție în Gala următoare!

Astfel, Kinga a fost nevoită să meargă în casă băieților pentru a face curățenie, însă la un moment dat tânăra va reintră în conflict cu Sorin, care o provoacă lansând o replică jignitoare la adresa ei. Blondina va exploda și îi va aruncă un pahar cu apă în cap lui Sorin și îl va lovi în semn de răzbunare.

Totul se va petrece sub privirile contrariate ale lui Radu, care nu realizează dacă Kinga glumește sau chiar vrea să-l pună la punct pe Sorin. Pe de altă parte, nouă concurentă, Laura, le face cadouri băieților, iar lui Sorin îi spune că i-a luat ceva pentru Natalia.

Fără să-și dea seama că iubita lui este Nicoleta, nu Natalia. În cele din urmă, Nicoleta se supăra teribil din această cauză și reacționează aspru.

Citeste si: Kinga și Maria, scandal de proporții în Casa iubirii! „Mult tupeu, Maria! Ai plâns jumătate de sezon” Iată care a fost cauza disputei iscată între cele două concurente!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Kinga și Maria, scandal de proporții în Casa iubirii! „Mult tupeu, Maria! Ai plâns jumătate de sezon” Iată care a fost cauza disputei iscată între cele două concurente!

Ucraina anunță eliberarea a peste 400 de kilometri pătraţi în Herson

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Are sau nu Natalia o relație în prezent? Fosta concurentă de la Casa Iubirii a vorbit pe șleau despre viața ei amoroasă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies