Kevin O'Leary avertizează asupra reglementarii crypto din SUA!

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 26 nov 2023, 00:45

Vedeta Shark Tank Kevin O'Leary, cunoscut și sub numele de Mr. Wonderful, a avertizat că reglementarea criptografică din SUA "devine foarte, foarte agresivă"

Sursa: Captură YouTube

Vedeta Shark Tank Kevin O'Leary, cunoscut și sub numele de Mr. Wonderful, a avertizat că reglementarea criptografică din SUA "devine foarte, foarte agresivă"

Vedeta Shark Tank Kevin O'Leary, cunoscut și sub numele de Mr. Wonderful, a avertizat că reglementarea criptografică din SUA "devine foarte, foarte agresivă". Observând că autoritățile de reglementare "reglementează acum prin aplicare, sancțiuni și amenzi masive", O'Leary a subliniat importanța de a nu sta în calea SEC, a președintelui Gary Gensler și a altor autorități de reglementare.

Kevin O'Leary împărtășește perspectivele privind reglementarea criptografică

Vedeta din Shark Tank, Kevin O'Leary, a împărtășit perspectivele sale pentru industria criptografică în urma mai multor acțiuni de aplicare a legii întreprinse de Comisia pentru valori mobiliare și burse din SUA (SEC). Domnul Minunat a scris luni pe Twitter:
"Finanțarea de risc pentru noile proiecte criptografice este practic moartă, iar tranzacțiile de pe piața secundară pentru proiectele existente sunt la reduceri masive. Motivul? Autoritatea de reglementare reglementează acum prin aplicarea legii, sancțiuni și amenzi masive."


"Comunitatea de risc a trecut la următorul lucru "mare", AI", a adăugat el.

O'Leary a explicat într-un interviu acordat Trader TV Live, publicat duminică, că, în urma prăbușirii bursei de criptomonede FTX, legislatorii americani sunt "supărați" că trebuie să se întâlnească în mod regulat pentru a se ocupa de eșecurile companiilor de criptomonede. Senatorii sunt "obosiți" și "foarte obosiți să se adune la fiecare șase luni, când următoarea companie criptografică explodează și ajunge la zero", a descris vedeta din Shark Tank.

El crede că acesta este unul dintre motivele pentru care președintele SEC, Gary Gensler, a fost recent "dur" cu bursa cripto Kraken în legătură cu programul său de miză.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce face SEC aici?

Subliniind abordarea centrată pe aplicarea legii a SEC în ceea ce privește reglementarea industriei criptografice, O'Leary a avertizat:
"Acest tip de mediu devine foarte, foarte agresiv, iar autoritățile de reglementare sunt aplaudate de senatori și deputați care spun "Ce este asta? Ne-am săturat de chestiile astea'".

O'Leary a avertizat că bursele de criptomonede nereglementate vor fi scoase din afaceri sau vor ajunge la zero de către autoritățile de reglementare în următorii câțiva ani.

El a subliniat:
"Trebuie să vă implicați în reglementare. Trebuie să vă feriți din calea lui Gensler și a SEC, precum și a altor autorități de reglementare."
"Acei hombres din Washington nu sunt fericiți... FTX a împins ursul. Ursul s-a trezit și este supărat", a conchis O'Leary.

Vedeta din Shark Tank a declarat la începutul acestei luni că majoritatea token-urilor criptografice nu au valoare, subliniind că acestea "vor ajunge în cele din urmă pur și simplu la zero".

O'Leary a fost recent criticat de comunitatea cripto pentru sprijinul său continuu acordat cofondatorului FTX căzut în dizgrație, Sam Bankman-Fried (SBF). Domnul Wonderful a fost plătit cu 15 milioane de dolari pentru a deveni purtător de cuvânt al FTX. Conform zvonurilor, ar fi investit ulterior cu FTX dar in urma amenintarilor legale, si-ar fi recuperat macar o parte din investitie inapoi. Spre deosebire de persoanele normale, O'Leary ar fi suferit doar in reputatie dar nu si economic in urma scandalului masiv crypto care a rasturnat lumea crypto anul trecut. Ramane de vazut ce se va intampla.

Citește și: Trezoreria SUA avertizează asupra falimentului! Chiar atat de rau e?

Citește și: Bursele de Crypto permit rușilor să evadeze sancțiunile?

Citește și: Prognoza economică pentru România si Europa 2023

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!