Kanal D, pe primul loc cu ultimul episod din “Un destin la rascruce”

Ultimul episod din serialul “Un destin la rascruce” a adunat in fata micilor ecrane peste un milion si jumatate de fani Joi, 19 noiembrie, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania cu ultimul episod al serialului “Un destin la rascruce”, conform datelor furnizate de Kantar Media.

 

Kanal D, pe primul loc cu ultimul episod din “Un destin la rascruce”
Ultimul episod din serialul “Un destin la rascruce” a adunat in fata micilor ecrane peste un milion si jumatate de fani
Joi, 19 noiembrie, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania cu ultimul episod al serialului “Un destin la rascruce”, conform datelor furnizate de Kantar Media.
In intervalul difuzarii ultimului episod din serialul turcesc “Un destin la rascruce” (20:00 – 22:55), Kanal D a fost lider de piata cu  7,5 puncte de rating si 15,6% cota de piata, pe targetul National. 1.381.000 de romani urmareau aseara deznodamantul serialului de la Kanal D. In minutul de aur, atins la 22:11, peste un milion si jumatate (1.599.000) de telespectatori erau cu ochii pe Kanal D.
Incepand de astazi, de miercuri pana vineri, de la orele 20:00, Kanal D va difuza un nou serialu turcesc de exceptie. “In dragoste si in razboi” este ecranizarea dupa bestseller-ul “Kurt Seyit si Sura” al scriitorului Nermin Bezmen, inspirat de o poveste adevarata. Telespectatorii ii vor recunoaste pe actorii din rolurile principale - Kıvanç Tatlıtuğ, acelasi care a interpretat rolul principal in seriale „Iubire de argint” si „Iubire ascunsa”, difuzate de Kanal D cu ani in urma, si pe Farah Zeynep, cea care a fost titulara rolului lui Aylin Akarsu in productia de succes „Tradarea”, difuzata recent de Kanal D.

In intervalul difuzarii ultimului episod din serialul turcesc “Un destin la rascruce” (20:00 – 22:55), Kanal D a fost lider de piata cu  7,5 puncte de rating si 15,6% cota de piata, pe targetul National. 1.381.000 de romani urmareau aseara deznodamantul serialului de la Kanal D.

In minutul de aur, atins la 22:11, peste un milion si jumatate (1.599.000) de telespectatori erau cu ochii pe Kanal D. Incepand de astazi, de miercuri pana vineri, de la orele 20:00, Kanal D va difuza un nou serialu turcesc de exceptie.

“In dragoste si in razboi” este ecranizarea dupa bestseller-ul “Kurt Seyit si Sura” al scriitorului Nermin Bezmen, inspirat de o poveste adevarata. Telespectatorii ii vor recunoaste pe actorii din rolurile principale - Kıvanç Tatlıtuğ, acelasi care a interpretat rolul principal in seriale „Iubire de argint” si „Iubire ascunsa”, difuzate de Kanal D cu ani in urma, si pe Farah Zeynep, cea care a fost titulara rolului lui Aylin Akarsu in productia de succes „Tradarea”, difuzata recent de Kanal D.

Citeste si: Așa ceva nu s-a mai făcut în România! Cîțu s-a ținut de cuvânt. Suntem unici în UE - capital.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies