Kanal D, pe primul loc, cu „Asta-i Romania!”, la nivelul intregii tari si la orase

,

Ieri, in intervalul orar 14:30 – 16:00, emisiunea “Asta-i Romania!” a pozitionat Statia TV  Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania.


In articol:

Duminica, 23 mai, emisiunea “Asta-i Romania!” a fost prima optiune a telespectatorilor romani din intreaga tara, dar si in randul publicului de la orase, pozitionand postul TV Kanal D pe primul loc in preferintele acestora, la nivel National si pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Kanal D, pe primul loc, cu „Asta-i Romania!”

Ieri, in intervalul orar 14:30 – 16:00, emisiunea “Asta-i Romania!” a pozitionat Statia TV  Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, acumuland un rating de 3,9%, si o cota de piata de 16,1%, pe targetul National; pe targetul All Urban, statia TV a inregistrat 2,5% puncte de rating si 11,6% cota de piata.

681.000 de telespectatori au urmarit, ieri, Kanal D, in intervalul sus-mentionat, minutul de aur fiind inregistrat la ora 15:36, cand aproape 1 milion de romani (919.000), s-au aflat in fata micilor ecrane, urmarind subiectele prezentate, in cadrul emisiunii „Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, părăsiți de părinți, salvați de bunica!

Florin Roman, reacție după decizia CCR: 'În cazul moţiunii USR-AUR aşteptăm motivarea. Moţiunea PSD îşi urmează parcursul'

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, noi detalii despre "povestea de dragoste" dintre Simona Mărgăian și italianul Francesco Thiela!

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Sute de romance victimele escrocheriilor prin metodele "Generalii" sau "soldati americani in Afganistan"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies